Following monday

Tänkte att jag skulle skriva upp lite bloggtips, alltså bloggar som jag följer och tycker är bra. Skulle kanske kunna ha det som en återkommande sak? Fast så värst många bloggar följer jag inte. Vad tycker ni? Här är iallafall tre stycken som jag tycker att ni ska spana in:

Radiosong- Grymt duktig fotograf och schysst person som har sin egen stil!



Ellen Ahl Axelsson- Otroligt duktig fotograf som tar underbara porträtt!



Headshot- Den här bloggen skulle man kunna följa endast för det faktum att hon är så sjukt snygg!



Spring nu och besök dessa bloggar. (Det tog en evighet

Rain in Berlin 2009


Bild snodd härifrån

Sitter och kollar på bilder från friidrotts-vm. Hur jag hamnade där vet jag inte riktigt. Lektionen idag var "inställd", läraren var nämligen sjuk. Så vi satt där i 1 ½ timme innan vi drog oss hemåt. Var superhungrig när jag kom hem, men det enda som fanns var fil, så jag åt det. Just nu är jag grymt uttråkad, och fotosugen. Vet dock inte vad jag ska fota. Okej, jag ska sluta tråka ut er.


Fabulous, fabulous!



Okej jag skrev igår att Kim Kardashian såg riktigt snygg ut i den outfiten hon hade då, men vad tycks om denna då? Och visst ser Tyra banks snygg ut i sin vackra YSL-klänning! Det ryktas dessutom om att hon är förlovad, eftersom hon har en ring på fingret...

Sitter just nu och har precis ätit frukost, ska åka till skolan om ungefär 40 minuter. Men först måste jag torka håret. Hörs senare!

Sick basterds!


Man måste väl älska denna skylt, varför får man bara prova en korv?

Karin ringde nyss och sa att hon kände sig för sjuk för att ut och motionera. Synd. Men vi får motionera någon annan dag.

Förresten, ni som följde min förra blogg, ni vet hur jag skrev om resor som liksom aldrig blev av? Som typ London, Florida, Costa Rica (tror att jag skrev om det). Jag undrar om det är någon förbannelse. Så vågar jag skriva detta? Mamma tittar just nu på biljetter till London, hon tänkte beställa nyss men det fanns inga billiga biljetter. Men vi håller tummarna! Har ni varit i London?

I want some!



Det är inte särskilt passande att hitta en sån här bild i slutet av helgen samtidigt som man är hungrig...
Skickade nyss ett mail, förhoppningsvis så får jag svar på det snart... Det gör mig nervös, håll tummarna!

Idag så har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt. Mormor var här en stund och hälsade på. Ikväll så blir det kanske motionering med Karin, men hon kände sig lite sjuk så det kanske inte blir av. Vi får se. Vad ska ni göra ikväll?

Favorite pic!



Vill bara säga att denna bild på Caisa, som finns i headern, är en av mina favoritbilder. Det är nånting med den som jag bara älskar! Vad tycker ni?


Bumblebee

Fotade lite insekter på carporten idag, fast det blev inte så många bra bilder. Men här är iallafall två stycken.




Girl, you look fabulous!



Fastnade verkligen på dessa bilder på Kim Kardashian, så snygg hon ser ut med outfiten, väskan, det mellanblonda håret och hennes otroligt vackra ögon! Jag blir avundsjuk!

Sitter just nu och tittar på Sagan om ringen II och äter mitt lördagsgodis. Mys! Vad gör ni en lördagkväll som denna?

Följ min blogg med bloglovin

The king of Caramel



Ja, man kan väl lugnt säga att detta var ett bra tag sen... Men det blir perfekt att ha när man tittar på Sagan om ringen II ikväll!

Morning!



Vaknade för ungefär två timmar sen (vart tog tiden vägen?), har en lektion idag; körsång som börjar 15:10, så jag kommer åka härifrån vid halv två. Funderar på om jag ska duscha innan. Kan nog behövas.

En rolig sak som hände under övningskörningen igår, jag och pappa åkte på några vägar där vi aldrig har varit förut, så skulle vi "skryta" för mamma om att vi hade varit där.
Jag: "vi var på flera ställen där vi inte varit förut"
Pappa: "Ja, vi var på Aurorastigen!"
Mamma: "Menar ni inte Auroravägen? Som ligger vid [namn]?
J+P: "ehh...jaa... tusan också!"

Mamma ligger ett snäpp före oss....

It's a brand new day, and the sun is high!



Kom nyss hem från övningskörning, det gick faktiskt bra! Trots att det var säkert över två månader sen jag körde. Pappa sa till och med att jag hade blivit bättre än jag var innan "pausen". Synd bara att jag blir så onödigt nervös varje gång! Det vill inte släppa!


RSS 2.0