Glitter glitter



Här är en av topparna jag fick i julklapp, snygg va?

Är snart klar med packningen, datorn kommer att hänga med, fast jag tror inte att jag kommer att komma åt internet. Vi åker vid 10-tiden imorgon. Sitter och kollar på Simpsons-marathon på 6:an just nu. Vad har ni gjort idag?

Mina julklappar!



1. En mus från bror, supersnygg!
2. Underställ (för skidåkning)
3. Du äger! av Mia Törnblom, från farbror
4. Harry Potter och halblodsprinsen
5. Skidstrumpor
6. Choklad (fast det mesta är uppätet)
7. Plaza-tidning med SATC-dvd.
8. Biljetter till musikal
10. Biopresentkort och pengar.

Är nöjd. Ska nog använda en del av pengarna och köpa en platt/locktång någon dag. Jag fick två toppar också, Visar bild i nästa inlägg.

Nu har jag precis flyttat in i mitt rum igen, och jag ska ägna dagen åt att packa, för imorgon bär det av mot Lofsdalen.

Så var julafton slut...

Ja, julafton 2009 är slut. Vem vet vad jag kommer att göra nästa år? Vad jag kommer att ha upplevt? Vi fick iallafall en vit jul i år, underbart! Och jag har haft en supertrevlig julafton, Hela dan har varit väldigt mysig. Ska visa och skriva vad jag fick någon dag, men jag är iallafall väldigt nöjd. Enda som jag tycker är lite synd är att jag inte fick någon icurl, men man kan ju inte få allt. Men jag har iallafall fått ganska mycket pengar så jag kan gå och köpa en själv.

Nu ska jag lägga mig i sängen med min Plaza-tidning som jag fick i julstrumpan imorse. Godnatt!

Jullunch!



Har nyss käkat jullunch, det blev mycket köttbullar, potatis, korv och ägg. Sedan fanns också nå revbensspjäll av vildsvin, och jag var lite sugen på att prova men sen blev jag så mätt så jag orkade inte. Nu är det Kalle Anka om en timme, ah det måste vara det juligaste som finns. Haha. Och sedan blir det utdelning av klappar. Mun nu ska jag skrapa två lotter som jag fick i julstrumpan i morse, hoppas att jag vinner!

God jul på er!!



Hoppas att ni får en underbar dag!

Draw me a picture, my good man!



Fick lust att vara kreativ igår, så jag satt och ritade lite. Eller snarare kalkerade. De blev ganska dåligt, blev bara nöjd med en (den högra på vänstra pappret), men vad tusan. Alla föds inte begåvade.

23 december 2009

1 dag kvar till julafton...

Har nyss flyttat in massa grejer till kontoret, jag ska nämligen bo här i några dagar medan vi har gäster. Gästerna kommer runt 17-18 och innan dess så ska jag ha hunnit äta lunch, duscha, byta om, och flytta ut julklapparna från mitt rum så att jag får tag i dem senare. Inte så mycket alltså, det är gott om tid.

Jullov!

Nu har jag fått jullov, så skönt! Jag och Ewa kom på delad andraplats på nyhetskrysset i skolan, vi vann bilar. Hurra. Sedan på vägen hem hoppade jag av vid Hötorget och köpte ett fint linne, några ringar och ett par örhängen. Och nej jag har inte för många. Sedan har jag kommit hem och slagit in den sista julklappen. Och just nu är jag förbjuden att gå ner, vilket är lite tråkigt. Jag börjar nämligen bli hungrig.
Så vad har ni gjort idag? Handlat de sista julklapparna?

Christmas tree, oh christmas tree

Klädde som sagt julgranen idag. Och håller på med klappinslagning just nu. Bara två klappar kvar. Och jag lyssnar på Cats samtidigt, såklart.

This year, christmas will be ours!

Jag och bror ute i snön. Fotad av mamma.
Katten vågade sig ut en liiten liiten stund
Sen sprang han in, haha.

Åh tänk om denna snö kunde ligga kvar över jul. Det vore ju underbart! Idag har jag varit ute i snön och nyss så klädde jag vår gran. Nu äter jag en nybakad lussebulle, och sen ska jag slå in paket. Julen närmar sig verkligen med stormsteg nu!

Igår var jag och såg Cats (igen), och det var så otroligt bra! Det är helt otroligt. Niklas Andersson var grymmast såklart. Så tråkigt att de slutar spela den nu. Visserligen hade jag inte haft råd att gå på den så många fler gånger, så det kanske var lika bra. Men ändå. Fast det finns en videoversion av den, från 80/90-talet nån gång. Den är helt okej. Till och mycket rätt bra stundtals. Check it out.

Christmas is around the corner

Idag har jag varit i stan och handlat de sista julklapparna. Sedan köpte jag ett par byxor till mig själv. Röda. Juligt och fint. Har stått och snackat med pappa i nästan tio minuter nu, men han märkte dem inte. Det är något sånt där killsyndrom?

Köpte också face wash mot finnar och annat strunt, och ett nytt schampoo, nåt konstigt märke. Så vi får se hur det fungerar.

Min katt gnäller

Min katt såg en annan katt tror jag, själv såg jag den inte, och då blir han väldigt gnällig, jag var bara tvungen att filma! Sedan visade jag filmen för honom när den var i datorn, och då trodde han nog att en annan katt gömde sig i datorn! Ni skulle ha sett hans blick! Han blev nog lite sur på mig eftersom jag inte släppte ut honom, men han var ju så söt!


Hej å hå, vad de inte går

Sitter och skriver på en berättaranalys i filmkunskap, jag kommer ingen vart! Usch, detta var svårt! Men jag blev iallafall klar med en fotouppgift idag, skönt det. Den här veckan som kommer så har jag ingen teater, ingen filmkunskap och ingen kör. Skön vecka. Två inlämningar dock. Sedan är det lov, sen går vi en eller två veckor och sedan är det dags för praktik! Spännande! Det blir nog roligt tror jag. Juste, jag måste ha en klar idé om projektarbete innan jag går på lov. Så jobbigt!

3:e advent?

Det går rykten om att det är 3:e advent redan. Kan det vara sant? Hu, så fort tiden går!
Igår så träffade jag Caisa i stan och gick runt och julshoppade lite, hittade bara två saker, men det är iallafall en början! Sen så gick vi på bio och såg "A christmas Carol", med Jim Carrey, och den var sjukt underbar! Den var faktiskt lite läskig också. Vi fick riktig julstämning och när vi kom ut så snöade det megastora flingor, så underbart!

Nu ska jag ut och fota till en uppgift i skolan, ge mig inspiration nån!
Och kan nån berätta för mig varför jag inte kan ha en tom rad mellan två skrivna rader? (Enter+Enter)

Ny design!

En till bild från i söndags

Ny design i bloggen, lite mer vinterkänsla på den. Kanske utvecklar mer någon annan dag, nu är jag alldeles för trött. Imorgon blir det kör, spännande spännande. Men nu ska jag alldeles strax röra mig mot sängen, har inte sovit riktigt ordentligt på snart två veckor...

Födelsedagsbarnet!

GRATTIS CAISA PÅ FÖDELSEDAGEN! Nu är du 18, en vuxen kvinna!

Karolina

Fotade igår, Karolina ställde upp som modell. Vi trotsade kylan, men vi hade tur med regnet.
Mamma julpyntade hela huset igår. Jag har massor med julkänslor.

Såhär ser den kommande veckan ut...

Som ni kanske ser så är detta en ganska jobbig vecka, då jag har ett prov/inlämning/redovisning varje dag. Alltså så måste jag fokusera på skolarbetet, bloggen hamnar tyvärr nedanför i prioritet.
Men nästa helg så ska det bli lite uppdatering av designen här i bloggen, hade tänkt att göra det i helgen, men det har varit alldeles för mycket på gång. Men nu ska jag återvända till pluggandet.

Flashback



Jag får en flashback tillbaka till nian, jag kände mig lika förvirrad då.

Efter Saco-mässan så stack jag till skolan och hade kör, det var skoj som vanligt. Sedan så drog jag mig hemåt, köpte saffransgifflar på vägen, och när jag hade kommit hem så gjorde jag mig en reflexskärm. Den blev väl inte så snygg, men den funkar, och det är huvudsaken. Ska försöka använda den när jag fotar till porträttuppgiften i foto C. Fast jag behöver fortfarande en modell. Och så måste jag klura ut var jag ska fota. Det kommer att bli en plugghelg, det känner jag på mig...

Imorgon:

Imorgon så blir det Saco-mässan för halva slanten. Det blir nog intressant. Jag har ringat in lite grejer i tidningen som vi fick som jag vill gå på/se. Efter det så ska jag åka tillbaka till skolan, och ha körsång. Nu är det bara en vecka kvar tills vi ska "uppträda". Okej, nu är det hög tid att gå och lägga sig, det blir en lång dag imorgon. Godnatt!

Önskelistan: Sak 1



Har just kommit på den första saken som jag ska önska mig i julklapp, en Babyliss iCurl. Både lock- och platttång. Superpraktisk. Nu är det inte långt kvar vet ni...

Pluggfika



Jag och Ewa har precis satt oss på Wayne's Coffe, och vi väntar på att Caisa ska komma. Vi ska sitta och plugga, och fika lite. Har främst litterär gestaltning att göra. Men jag skriver senare!

I got something new!



Dags att uppdatera här kanske? Vad har hänt sen i fredags då? Lördagen minns jag faktiskt inte så mycket av, i söndags pluggade jag och övningskörde (hamnade mitt i en julmarknad, lyckat!) och igår så var det teater, de fotade oss till kurskatalogen. Och idag. Jag hade filmkunskap, tråkig lektion, men sen var det betygssamtal med läraren, och han sa att jag låg på starkt VG! Och om jag får MVG på uppdraget och bra på provet så är chansen stor att jag får MVG i hela kursen. Det hade jag inte trott! Jag trodde att jag låg på starkt G eller svagt VG. Grymt. Efter skolan så bestämde jag mig för att gå och titta lite i ringen (Skanstull), det slutade med att jag kom ut med den där saken på bilden. Den är så fin! Kan förresten säga att den sitter lite dåligt på bilden på grund av att bh:n under bara har nedvikta band. Jag ska skaffa genomskinliga band.

RSS 2.0