Fredag den 27:e





Två bilder från idag. Den nedersta tog jag med för att Caisa förmodligen vill sno den.

Ja vad ska man säga. Hade kör, vad vi är grymma, haha. Vi stod i trapphuset och sjöng, det var ganska grymt. Sedan tog jag en fika med Caisa. Sedan sprang vi omkring och letade efter mina älsklingar, som hade försvunnit från affären. Vi såg också Johan Rheborg tror vi.

OCh nu är jag hemma och ska fixa middag.

Finally friday!



Jag säger det varje vecka, men veckorna går så sjukt fort! Det är mindre än en månad kvar till julafton! Idag ska jag ta med kameran till kören och fota lite. Men först så ska jag göra lunch, Ha en bra fredag allihopa!

Sorry!



Jag vet att jag sa att jag skulle fota det jag fick i tisdags, men jag sitter just nu och pluggar. Det skulle vara så skönt att bli av med lite så att jag inte behöver plugga så mycket i helgen. Så bloggen blir lite isidosatt. Men såhär ser jag iallafall ut när jag pluggar:


Minus smilet då. Jag blev bara glad över en paus. Ursäkta bruset, den är fotad med den lilla silvercanon, som har varit borta sen i somras nån gång. Den dök upp förra veckan. Okej, åter till pluggandet!

Ny kärlek!



Jag provade dessa skor igår på h&m, och jag är helt kär! De är underbara. Tror att jag ska köpa dem när jag har fått min månadspeng. Provade också några andra par skor, ni kan se bilder i Caisas blogg.

Some more pics


Caisa gjorde det här underbara kortet till mig, tack tack tack! <3


Framsidan :)


Vart kan vi ha varit?


I wonder...


Jag ville inte plåga mänskligheten, så jag la på lite blur


Sthlm at night

Ska väl sitta i skolan en halvtimme till, sen ska jag till stan och få tillbaka mitt objektiv från Agnes, sen ska jag nog hem och fota det jag har fått.

It was my birthday


Mina nya fina örhängen som jag fick av Caisa




I'm kinda crazy


Inne på h&M


Inne på Mc'D






Caisa hade en fin kjol på sig :)





Så det var första laddningen av bilder, ska redigera flera nu. För visst vill ni se fler?

Jag älskar att fylla år!



Denna bild, som är snodd från Caisas blogg, beskriver väl min dag ganska bra. Lite halvt crazy. Nu är jag 18, och jag har inte gjort en enda vuxen sak. Jag tror däremot att jag har gått andra hållet, jag har varit lite barnslig idag tror jag. Men det är lite sorgset att se att klockan har slagit 22, snart dags att gå och lägga sig, och dagen är snart över. Oh well. Vi har ju julafton att se fram emot. Och en sak till, men det får ni veta imorgon! (Caisa vet!) Måste snart gå och lägga mig, men imorgon så får ni se bilder och vad jag har fått. Tror ni att ni kan vänta så länge? ;D

Nu blir jag 18!



Om bara en och en halv timme så blir jag arton. Galet! Åh vad kul det ska bli, väckas av sång och tårta och presenter... Okej, nu måste jag sova, man vill väl vara något pigg imorgon... Godnatt!

Sista dagen som 17...



Det är min sista dag som sjuttonåring. Imorgon blir jag arton. Myndig. Med allt vad det innebär. Jag kan sjukskriva mig själv, haha. Jag hoppas hoppas hoppas att jag får en kamera. Fast ska jag vara ärlig så tror jag inte det. Så jag borde inte hoppas, så slipper jag bli besviken. MEn det skulle vara så jäkla grymt.

Har haft Litterär gestaltning och ph-samtal idag. Och snart blir det teater. Igår förresten så var min faster och familj och farbror och farfar hemma hos oss och firade mig. Jag fick 1000 kronor och ett presentkort på h&m, hur mycket pengar det var på det vet jag inte.

Nu är nog Ewa snart klar, då ska vi väl röra oss hemåt, eller jag mot teatern då. Måste hinna äta också. Gud så hungrig jag är. See you soon!

Bio idag

Åh, idag vaknade jag på ett så bra humör, jag var precis lagom utsövd. Är det ens ett ord? Utsövd. Anywho. Idag ska jag först med mamma och kolla på skidgrejer till mig, och sen ska jag träffa lite teaterfolk och så ska vi gå och se New moon. Jag har ganska låga förväntningar på filmen, eftersom jag inte alls tyckte om Twilight. Men förhoppningsvis så är denna bättre. Vi slipper iallafall Robert mer i denna film

Okej, så nu ska jag ta mig något att äta, och sen bär det av!

Snakes goes in my heart

Okej jag erkänner, jag tycker om ormskinnsmönster. Ormskinnsimitation. De stackars ormarna ska ju inte behöva lida för det. Men visst var dessa snygga? Lindex, 199 kr.

Somewhere, something went terribly wrong!


Morgon bloggen! Väcktes av mamma 9.20 med snurrande huvud och ont i magen. Superskoj! Sen städade jag mitt rum eftersom vi skulle få hit några som ska städa hela huset. Sedan har jag placerat mig på kontoret med min dator, mamma sitter bredvid och jobbar. Känner mig lite bättre nu så jag kommer förmodligen att kunna ta mig till skolan, om det inte blir värre igen alltså.
So what's up? Vad har ni för planer för dagen?

Have I had a funny day?


Caisas bild

Oj sicken dag! Jag har haft två tester och en redovisning... på samma lektion! Lyckligtvis så kändes det bra på alla tre, men det återstår väl att se... Efter den lektionen så stannade jag kvar med Ewa tills hennes och Caisas lektion började, så satt jag med på den. Det är andra gången jag gör det, läraren föreslog att jag skulle välja till det ämnet om jag ändå ska sitta där, så får jag poäng också. Det tål att tänkas på. Men risken är väl att jag blir stressad över ett ämne till. Fast det är inte ett så jobbigt ämne ioförsig...

Well well. 5 dagar kvar till min födelsedag. Helt sjukt! Det var nyss 2½ månad kvar! Eller hur?

Jag vill ha!

Några saker som står på min önskelista... 6 dagar kvar nu.
Nu ska jag sticka hem från skolan!

Vad har hänt idag?



Började se på en film idag på filmkunskapen, Thelma och Louise. Den var bra, eller den halva som jag såg av den. Efter lektionen så stack jag och träffade Agnes och Milla, och lånade ut mitt objektiv till förstnämnda. Sedan åkte jag hem, käkade billypizza till lunch och sen pluggade jag lite. Vilket jag borde göra nu också.

Så vad har ni gjort idag?

Filmkunskap



Sitter just nu på filmkunskapen som börjar om två minuter. Förrförra gången fick vi lära oss om filmens historia, förra gången om genrer. Fast det var gången då jag försov mig. Nu ska vi se en film med en jättejobbig berättarröst, jag får skriva senare!

Fotomässan 2009






Agnes hittade en kompis!


Agnes och moster Anki (som förövrigt lurade på både mig och ett annat par på fel tåg)



Det var lite bilder från fotomässan det. Otroligt nog var agnes den enda jag såg som jag kände igen, såg ingen annan. Nåväl.

Nu måste jag fortsätta plugga. Har massor att göra!

Fotomässan imorgon!


Fotomässan 2007

Har nu bestämt mig för att gå på fotomässan imorn, det blir nog kul, träffa massa trevligt folk. Kommer förmodligen komma dit runt 13-tiden, kanske tidigare. Vill folk hälsa på mig så gör gärna det. Jag tvivlar på att jag har läsare som jag inte känner som gärna vill träffa mig, men om så skulle vara fallet så kom och hälsa, jag är inte det minsta farlig!

Vi fikade idag på kören, mysigt! Dagen var väl lite seg imorse, men den blev klart bättre. Har inte haft någon direkt otur iallafall, vad säger ni, har ni haft otur? Fast jag tror ju inte på sånt, 13 är ju ett turtal!

17 going on 18



Om 12 dagar fyller jag 18. Och det slog mig, man kanske ska passa på att göra saker innan jag fyller, saker som är billigare om man är yngre än 18. Typ Cosmonova. Jag fick aldrig gå på det i somras. Man kanske ska passa på och göra det i helgen?

Haha vilket konstigt inlägg detta blev. Hursomhelst imorgon är det fredag och kör, och jag har inte tänkt ut någon jullåt som man skulle ha gjort... aj då. Men nu måste jag fortsätta skriva på min saga, det går långsamt framåt med den!

2008vs2009


2008-09-04 2009-11-12

Okej, osmickrande bilder, Men visst ser jag annorlunda ut?

Sommarbilder i höstmörkret






Fyra never before seen bilder från i somras när vi var hos Ewa och badade

41 frågor

Gjorde nyss 41 frågor om min personlighet, såhär blev svaret:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Stämmer det?

Typiskt också!

Det är ju väldigt lyckat att vakna en kvart efter att lektionen börjar... Ja, jag försov mig. Jag vet inte hur det gick till, för jag har inget minne av att jag ska ha stängt av klockan. Väldigt skumt. Och dåligt, för nu får jag mer ogiltig frånvaro, vilket inte alls är bra! Men det är inget att göra åt antar jag... Ska iallfall ägna denna dag åt att råplugga, har redan gjort en engelskauppgift, nu ska jag försöka bli klar med min saga i Litterär gestaltning.

Jag har förresten bestämt mig för att ta ett upphåll med choklad, vi får se hur det går. Det är inte lätt när det ligger 1+ 2/3 200-grammare nere i kylskåpet. But I'll be strong! (Hjälp!) Okey, åter till pluggandet!

Filmtips- Schindler's List



Filmen Schindler's list går på TV4 Plus just nu, såg den när jag gick i åttan på SO:n, det är grymt bra! Den handlar om förintelsen under andra världskriget och skildrar hur den tjeckiska fabrikören Oskar Schindler köpslog om judiska arbetare för att rädda dem från att skickas till förintelseläger. Liam Neeson och Ralph Fiennes är med i den, och den är regisserad av Steven Spielberg.

Caisa- före & efter!





Fick lust att leka lite i photoshop, Caisa fick bli motivet. How about it then?

Ni ser väl?



Ny design, vad tycks? Är ganska nöjd, men det är en sak som jag funderar på att fixa om jag orkar någon dag..

En dålig sak är att jag möjligen håller på att bli sjuk. Svininfluensan? Who knows. Men jag hoppas att det inte blir så farligt iallafall. Ligger i sängen och tittar på tv, ska göra det resten av kvällen är planen.

Stilmall, kodmall, header...

Har suttit och jobbat med nya designen ett antal timmar nu, den kommer fömodligen komma upp ikväll eller imorgon, beroende på vad jag orkar. Nu är jag så trött, vill hem och vila. Jag som trodde att det här skulle bli en kort dag. Icke sa nicke! Nu börjar jag bli hungrig också.. men vi ska väl sticka om en stund. Jag kommer att somna på vägen hem!

Nu är det faktiskt torsdag



Okej, i tisdags så råkade jag skriva torsdag i rubriken, men nu är det faktiskt torsdag! Har haft engelska, vi gjorde inte så mycket. Fick tillbaka förra provet och det hade gått bättre än jag trodde, men en del slarvfel, dumma mig. Mådde skitdåligt imorse och lite igårkväll, men nu känns det bättre och jag är glad att jag kom till skolan, onödigt att få frånvaro för ingenting. Särskilt när jag redan har haft en del frånvaro. Bra att Ewa är här, hon gör till och med Attack your Grammar kul. Hon har lektion vid två-tiden, så jag får se hur länge jag sitter kvar här.

Till lunch blir det någon afrikansk linslåda, visst låter det gott?

Chokladbollen


Hej alla! Sitter just nu på café Chokladbollen, där de har gratis internet. Hurra! Första cafét som har haft det. Tog varsin chokladboll, som vi nu avnjuter. Vi är faktiskt här i studiesyfte, Caisas projektarbete ska handla om caféer nämligen... ehm.. Okej, nu ska jag fortsätta smaska på minchokladboll, och överlämna bloggandet till Caisa.

Tisdag tredje november



Hur lyckas jag med att precis missa bussen två dagar i rad?

Hade min första lektion i filmkunskap idag, det verkade ganska okej. Vi fick lära oss om filmens historia, det var intressant! Sen åkte jag hem, åt lunch, fotade till en uppgift, och så har jag redigerat lite. Bilden ovan är förresten fotad i lördags, när vi var på kyrkogården.

Om ungefär 20 minuter så ska jag åka till frissan, det ska bli så skönt att fixa till håret! Så nu måste jag fixa iordning mig, hejsvejs!

RSS 2.0