And they shined like silver...



Hoppsan, nu blev naglarna silvriga! Fast jag var inte så noga så det blev väl inte så snyggt. Men nåväl. Sitter just nu och pluggar engelska och tittar på Simpsons, hehe.

3 bilder...





Som jag fotade nyss. Vilken är eran favorit?

Sitter just nu och tittar på family guy, fast jag borde ta och plugga lite, och leta upp artikeln som jag ska redovisa imorgon på engelskan. Det kommer bli ett stort fail där, det känner jag på mig. Okej nu ska jag leta upp artikeln och sedan ska jag fixa med naglarna... igen.


Computer is down

http://c4data.se/images/tbord.jpg

Sitter just nu och för över lite saker till min andra dator, ska nämligen lämna in skoldatorn på lagning, den börjar bli allvarligt skadad. Riktigt irriterande detta. Men vi får väl se hur det går. Måste bara duscha först innan jag fortsätter, så att mitt hår hinner torka. Ciao!

Övningskört


Äldre bild

Var ute och övningskörde innan middagen, det gick bra, fick dock ett motorstopp när jag skulle starta i backe. Jag förvånas också över att det är så mycket bilar som är ute och kör, bor det ens så många människor här ute? Men nåväl. Just nu sitter jag och tittar på Idol, och ska strax hoppa in i duschen.

Lite bilder från idag..









Var ute och fotade lite tidigare idag. Katten fick vara modell. Och ett par blommor.

Fick svar från min möjliga praktikplats, ska hälsa på på fredag. Jävlar vad jag kommer att vara nervös då!

It's pouring outside!

Regnet bara öser ner utanför... mysigt! Ska fixa iordning mig nu och sedan lägga mig och läsa i min engelskabok; Crucifix Lane av Kate Mosse. Mejlade också en möjlig praktikplats tidigare idag, så nu får vi hålla tummarna! Okej det var det som jag ville säga, godnatt!

Jag i glasögon



Mamma ska skaffa nya läsglasögon, så hon har tagit hem två bågar som hon kanske ska välja emellan. Problemet är att jag tycker att hon ska välja de jag har på bilden, men pappa tycker att hon ska välja de andra och själv så lutar mamma åt pappas håll, men hon är inte säker. Vilka problem va? :P

Imorgon är det studiedag, det skulle ju vara jättekul om det inte var för det faktum att jag inte har någon lektion ändå! Suck. Måste komma ihåg att läsa i min engelskabok, och välja en bild till fotolektionen. Kanske ska passa på och göra det nu, så kan man göra något roligare imorgon?

Don't look at me!



Kom precis tillbaka från att ha tagit ett bad. Visst har jag en söt sovtröja? Fick den i 8:an när jag praoade. Den är fortfarande väldigt stor. Ni får ursäkta den brusiga bilden, det är väldigt mörkt här, och en av mina taklampor fungerar inte. Mitt hår luktar gott, hehe.

Snart är det parlamentet, det måste jag komma ihåg. Jag har en förmåga att glömma bort det! Nu ska jag gå och hänga upp handdukarna, så att inte min säng blir blöt.

27 September



Hallå där, gårdagen spenderades med att titta på massa random filmer, urmysigt! Idag så har jag städat en massa, och gjort om lite. Också skruvat bort benen på ett bord som stod i hörnet av rummet som ska flyttas. Då är bara frågan vad jag ska ha i det hörnet nu.

Vad gör ni idag då? Jag borde nog läsa i min engelskabok... Jag ska ut och motionera senare, men just nu tänker jag ta en fika och bara njuta.

Nyköpt!

Kom nyss hem efter att ha varit en sväng i stan. Fick med mig lite saker hem.


3 par örhängen, JC och Glitter


2 nagellack, Cubus


BH, Cubus


Linne, Gina Tricot

Är så sugen på att prova nagellacken, men eftersom naglarna precis är nyfixade så väntar jag lite. Nu ska jag hursomhelst gå och baka en kladdkaka!

I'll pray you'll be my eyes



Visst älskar vi alla Céline Dions röst, den är underbar! Måste tipsa om denna låten, jag tycker att den är så vacker! Förresten så har filmen som låten är med i väldigt bra musik, tycker att den är värd en titt bara därför. Vilken är eran favoritlåt med Celine Dion?

Hur gick det då?





Gu vad jag är otränad alltså! Jag simmade 1 kilometer idag och jag blev helt slut! Sedan kan det ha lite att göra med att jag inte hade fått någon lunch..

Iallafall så kom jag hem vid sju, har ätit middag, tittat på Simpsons och just nu tittar jag på family guy. Är det någon film på tv idag?

Mornin' sunshine!



Idag sov jag till halv tolv, jätteskönt! Fast sen la jag mig lite sent också... Planerna idag är att sticka till simhallen med en kompis och simma. Det ska bli trevligt, var urlänge sedan jag var och simmade! Tror att det var förra hösten jag var i simhallen...

Jag bloggar igen när jag kommer hem. Ni får ha en bra dag så länge!

Nagelfixande


Det är mycket som behövs om naglarna ska bli fina...


Fula, långa naglar med gammalt förstört nagellack...


Fixade! Visst blev det ganska så mycket finare? Och Fräschare!

Nu ska jag äta middag!

Färg eller svartvit?





Vilken är bäst?

Sitter förresten och funderar mellan om jag ska ta en glass eller fixa naglarna.... det blir glass först!

Vilket väder!



För en stund sen så haglade det, regnade, åskade och mullrade. Och nu skiner solen. Vilket väder vi har! Har ni märkt något nytt förresten? Just det, jag har ny design! Eller jag har inte ändrat så mycket, men det är iallafall lite. Fast jag kan slå vad ut att det ser helfel ut hos er som har firefox/annan upplösning på skärmen. Ni som har det, ser designen jättekonstig ut?

Fotade katten nyss, visst är han söt?


Dagens jag

Eftersom ni är såå nyfikna (ni kan ju iallafall låtsas) så får ni se hur jag ser ut idag.





Och vet ni? Det är två månader kvar tills jag fyller år! Helt otroligt! Tiden går fort!

Torsdag 11:30



Ledsen för dålig uppdatering igår, men jag antar att ni vet varför? Idag var min engelskalektion inställd, hurra hurra! Så jag sitter just nu och tittar igenom en uppgift som har blivit rättad, så ska jag väl fixa till felen och mejla in den igen. Seriöst, jag kommer att ha varit på en lektion den här veckan; tisdag ledig, onsdag sjuk, torsdag ledig och fredag ledig. Hehe. Då kanske ni tror att jag har hunnit med att göra massa saker? Inte direkt...

Ska nog sätta mig och föröka knepa lite med bloggen idag igen, vi får väl se om jag lyckas.

Tråkigt textinlägg

Man kan väl lugnt säga att jag hade en dålig kväll igår... Började må illa och spydde, låg vaken till ett, lyckades somna men vaknade igen vid två-tiden för att jag nästan spydde igen. Låg vaken till tre innan jag tillslut somnade. Väckarklockan ringde 6 imorse, mådde fortfarande illa så jag bestämde mig för att vila lite till och skippa första delen av fotolektionen, och bara gå på fotograferingen. 1 och ½ timme senare mår jag fortfarande illa och inser att jag inte kommer kunna ta mig till skolan. Halvsover fram till 9, innan jag går upp.

Visst låter det kul? Jag bryr mig visserligen inte om att jag missar en fotolektion, men det irriterar mig riktigt mycket att jag missar sista skolfotograferingen. Usch. Så var iallafall min natt/morgon. Nu mår jag lite bättre men inte bra. Ska nog tappa upp ett bad och bara lägga mig och ta det lugnt. Ha de!

Doing right now



Sitter och funderar på att ändra design.. jag tröttnar så fort på de jag har! Men det går inte som jag har tänkt mig så vi får se om det blir av. Dessutom så tittar jag på Systrar i Jeans just nu, väldigt bra film, se den om ni inte har gjort det!

To do or not to do?


Mitt hår börjar faktiskt se långt och fint ut, hurra!

Sitter och försöker få mig själv att ta moppen och åka till biblioteket. Jag har ingen lust, men jag måste, dels för att jag måste ha en bok till engelskan och dels för att jag kommer att få mer böter annars. Men det är grått ute och det skulle kunna börja regna närsomhelst=mycket mysigare att stanna inne. Men okej, jag antar att jag måste. Snart tillbaka!

Dessutom har jag hicka, till råga på eländet...

13:01



Godmorgon! eller man kanske ska säga god eftermiddag, hon är just faktiskt efter tolv. Iallafall så vaknade jag alldeles nyss, vid halv ett. Det var så skönt att sova, jag behövde den sömnen. Fast det blir nog jobbigt att gå upp imorgon...

Idag har jag ett par punkter på listan
* Kontakta möjlig praktikplats
* Åka till biblioteket och lämna tillbaka och låna böcker
* Mejla in ett par arbeten

Vad nu?



Det verkar som om Ashley Tisdale har blivit blond igen, vad tycker vi om det? Jag tycker att hon passar både som blondin och brunett, så jag kan inte säga bra eller dåligt. Hursomhelst så såg hon iallafall väldigt snygg ut när hon hade ätit lunch på en restaurang med pojkvännen och familjen.

Wedding






Bruden

Här är bilder från när några som hade haft bröllop hade mellanstopp nere vid bryggan. Visst ser bruden vacker ut? Stod på stranden och fotade, alltså en bit ifrån.

Blev nyss klar med min litterär gestaltnings-uppgift, känns bra! Nu ska jag bara njuta resten av kvällen, Är det något bra på tv månnetro?

Take a look through my eyes


är det bara jag eller ser mina läppar väldigt röda ut?

Idag har jag inte gjort så mycket heller, har kollat på Jurassic Park, spelat fotboll med bror och skrivit på "Kaninen". Sitter faktiskt och skriver på den just nu. Den blir nog ganska bra, men just nu har jag fastnat, jag vet inte riktigt hur det ska gå nu. Jag vet hur den ska sluta, men jag vet inte hur det ska komma dit.

Iallafall så var det några som hade haft bröllop som hade mellanstopp nere på våran brygga, innan de åkte vidare till restaurangen. Jag fotade lite, men jag vågade inte gå nära. Ska se om det är något att spara. Bruden var väldigt vacker, av vad jag kunde se på håll. Kanske visar sen om jag har nåt, men nu ska jag forsätta skriva!

En liten update...



Ursäkta för dålig uppdatering, min mage har varit messed up, jag har alltså inte mått bra så jag har suttit och kollat på True Blood hela dagen. Alexander Skarsgård är awesome! Min lördag har alltså varit väldigt tråkig, nu vet ni det. Ni som har kollat almanackan kanske har sett att jag har namnsdag, hurra hurra för mig. Allvarligt talat så hade jag helt glömt bort det innan en kompis påminde sig.

Och jag har en uppgift som jag skulle ha gjort klart igår, det blev inte av och idag så har jag inte orkat. Ska försöka skriva på den ikväll. Okej, nu vet ni iallafall hur läget är med mig. Hoppas att magen blir bättre snart, jag vill inte få hela lördagen förstörd!

Dagen i kort... eller?



Kom precis hem från skolan, jag är så glad för att det är fredag! Dagen "började" ju då med utvecklingssamtal, vilket gick bra. Vi diskuterade lite om vad jag ville göra sen, och vad jag ska göra för projektarbete. Mina svar var typ "vet inte", "nja, jag vet inte", "jag vet inte riktigt", "jag vet faktiskt inte". Hehe, inget planerat här inte...

Efter det så hade jag körsång, det var som vanligt jättekul, efter uppvärmning så delade hon upp oss i tre grupper; killar, alt (tror jag) och sopraner. Killarna och vi (sopranerna) fick varsin liten "melodisnutt" att sjunga på, och altarna fick texten. Sedan så sjöng vi det tillsammans och det lät så häftigt när vi fick det rätt! Låten var Ain't no sunshine förresten.

Nu är jag jättehungrig så jag ska gå och göra middag!

Thank god it's friday!



Godmorgon! Idag är det äntligen fredag, hurra! Planerna för idag är att ha utvecklingssamtal och sen körsång. Och innan dess så ska jag duscha, plugga och äta lunch. Visst låter det roligt?

Har skrivit lite mer än två sidor på min litterär gestaltnings-uppgift, det går lite långsamt. Men ska försöka skriva mer på den nu. Peppar peppar!

New day, new things to do



Tänkte skriva innan jag stack från skolan, men det hann jag inte. Idag har jag iallafall haft engelska, det var lite disskussion och övningar och sådant, sen fick vi feedback på förra uppgiften, det var inte så mycket anmärkningar på min. Efter lunchen satte jag och Ewa oss och pluggade, jag gjorde klart en engelskauppgift och en fotouppgift. nu är jag hemma och ska sätta mig och skriva på min litterär-uppgift. I'll be back!

Onsdag- ledig dag



Kom precis tillbaka från övningskörningen, det gick halvbra fast jag körde upp på trottoaren en gång och var väldigt nära en annan gång. Och så gick parkeringen dåligt. Usch, det måste jag öva massor på. Men förutom det så gick det väl bra. Pappa sa att mina växlingar går bra, och det är ju skönt att jag har fått in det.

Städade i min garderob idag. Har flyttat runt på massa saker också, "gå-omkring-hemma"-kläderna har hamnat under sängen, strumporna har flyttat över till trosorna, har slängt massor med saker och även hittat ett par jeans som jag inte har haft på länge. Känns bra. Fast det ser lite tomt ut, så jag måste käpa lite nytt, hehe. Nu är det middag!

Nya saker







Sakerna jag köpte idag. Ursäkta den hemska färgen men jag förstår mig inte på Elements 3.0... Jag gjorde vad jag kunde. Och örhängena är lila.

Träffade Caisa i stan











Några bilder från dagen då. Just nu tittar jag på Idol och äter popcornen som jag har kvar från igår.

Tandläkarn' igår också



Jag har på något sätt lyckats få in bilder från mobilen till datorn! Hurra! Denna bild var från igår när jag var hos tandläkaren igår. Hade ett hål, körde utan bedövning. Det gick bra, det var dock en väldigt kort stund då det var rätt jobbigt.. Men det är väl sånt man får räkna med.

Nu måste jag fixa iordning mig, ska åka om 20 minuter in till stan och träffa Caisa, ni får ha en bra dag!

Flickan som lekte med elden



Okej, igår var jag på galapremiären av Flickan som lekte med elden. Det var grymt mycket folk, jag tror att det var runt 2000 pers, hela sergel var bokad endast för denna premiär.. Kön när man skulle gå in gick runt Hötorget, mot Sergelgatan(?) och ända bort till Onoff. Jag fotade och filmade med mobilen, men eftersom jag inte kan få in bilderna på datorn så kan jag tyvärr inte visa er. Iallafall så sprang vi förbi Mikael Nyqvist och Noomi Rapace på vägen dit, sedan såg jag Lars Leijonborg på håll och någon skådespelare som jag inte kan sätta namnet på. När vi gick in i salongen så fick vi en film (Män som hatar kvinnor), en bok (Rymmaren av Thomas Bodström) och en påse popcorn var. Så nu har jag tre böcker och tre filmer liggandes på mitt skrivbord. Och en påse popcorn, de andra blev uppätna.

Filmen då? Jag har inte läst någon av böckerna, så jag kan inte jämföra, men jag tycker att filmen var bra. Den kändes lite krånglig att förstå vissa stunder eftersom det är många namn och personer att hålla reda på. Noomi Rapace gjorde ett underbart jobb som Lisbeth Salander och det var bra skådespeleri ifrån de flesta. Hemsk/Blodig? Nja, enligt mamma så är den blodigare än ettan, men jag tycker inte att det var så farligt. Fast ioförsig så tittade jag bort när det värsta kom. Sedan så har jag jättesvårt för svenska filmer, så är det bara, men jag tycker att denna är klart sevärd.

Promenerat

Kom precis tillbaka från min lilla motionsrunda. Tog det lite lugnare än förra veckan, så nu mår jag iallafall inte illa. Note to self: Börja lugnt! Satte fast ipoden i ett bälte, jättepraktiskt. Här är mina träningskläder:



Och här är en trött men nöjd jag:



Nu ska jag nog lägga mig i badet eller ta en dusch. C ya!

Trehundra



Sålde precis min hamsterbur så nu är jag 300 kronor rikare. Inte så dumt. Så jag antar att mitt liv som hamstermänniska är över. Annars har jag väl inga planer idag. Min ipod som blev knäpp i fredags har börjat fungera igen, tack och lov! Jag blev riktigt orolig där ett tag. Hursomhelst, nu ska jag nog gå och göra lite lunch!

Skansen- The animals


Caisa vann pris! (Fota priset och lägg upp i bloggen Caisa!!)


Berguv


Björn och ungar


Uggla


Säl


Utter! Var glas framför så det blev massa speglingar så bilderna blev inte så bra där :/


Vi gick förbi lill-skansen också

Sådär, det var alla bilder för nu. Vad tycker ni? Nu ska jag gå ner och fixa middag, kommentera mycket under tiden!

Skansen- Vaddå?

Här kommer nästa del, bilder som förmodligen aldrig skulle klara sig till albumet... om ni förstår vad jag menar..


När man väntar så kan man alltid hitta saker att tugga på... typ Caisas sko!


Titta in i kameran nu!


Am I supposed to be here?


Jag har fått nåt mellan tänderna! Rensa munnen åt mig va?


Vi har inte tid att vänta på att hon ska köpa brända mandlar!

...fattar ni vad jag menar?
Okej, ska sätta mig och redigera den näst sista delen nu tror jag att det blir. Ska bara hämta en mus först!

Bildbomb från Skansen!

Jag och Caisa åkte idag till Skansen för att fotografera Ewa som ställde ut peunin. Det blev 512 bilder totalt, 181 efter rensning och jag kommer att redigera ca 20. Kommer att dela upp det i 3 inlägg tror jag, för att varje inte ska bli så långt. Vi börjar med bilderna från själva tävlingen:




Vi kom lite för sent, så vi hann bara med att se prisutdelningen tyvärr!


Zooooooom!


En mycket snygg kille!


Sockervadd :)


Att ställa upp sig för fotografering när mamma är så långt som två meter bort är inte kul!

Okej, mer bilder kommer strax!

Lite bilder

Gick runt och fotade lite i väntan på att tiden skulle gå.


Oborstat hår och osminkad osv. Men man ska väl bjuda på sig själv :P


Trappa


Katten i sin fåtölj


Katten när jag gjorde konstiga ljud


Mirror mirror on the wall


Mitt hår kan inte sitta i en knut, det ser bara ut som om jag har jättekort hår!

Nu ska jag springa och göra lite lunch, hörs senare!

11 September



Fredag äntligen! Veckorna går så fort... Idag har jag bara en lektion, Körsång, 15:10. Det blir nog kul. Sedan nästan direkt när jag har kommit hem så ska vi åka hem till morbror och fira honom, det blir nog också kul. Men just nu sitter jag bara och gäspar, var grymt trött när jag vaknade av någon anledning. Jag drömde väl mycket.. Iallafall, bussen går om 2 ½ timme, vad ska man göra tills dess?

Pic on me



Kollade på Idol idag, första gången i år. Hehe. Karro ringde för en stund sen, gick och mötte henne på vägen, sen var jag hemma hos henne en stund. Och nu sitter jag här åter igen. Måste skriva klart min litterär-uppgift. 2 timmar till deadline!

My cat



Fotade lilla katten tidigare idag. Fast han tyckte inte att det var sådär jätteroligt... Just nu tror han att en råtta gömmer sig under min matta, den knasbollen!

Ingen bild

Hej där gott folk. Har precis tagit en paus från pluggandet. Jag hade engelska idag, och jag pluggade alldeles för mycket igår märkte jag... Jag fick ett stavfel iallafall på testet, fast nu när jag kollar runt lite så säger både word och lexin att som jag skrev var rättstavat... Hursomhelst så fick vi se ett tal av Obama och diskutera det lite. Efter lektionen satte jag och Ewa oss och pluggade, sen lunch (Lasagne) och sedan lite mer plugg. Sedan stack vi från skolan och runt tvåtiden så kom jag hem, och då fortsatte jag att plugga.

Sitter nu och letar efter någon bra bakgrundsbild till min dator.. Jag tröttnar så fort på de jag har!

3 bilder...







Tre bilder från i måndags innan min kameras batteri tog slut.

Kom precis tillbaka från middagen, satt och spanade på fotbollen en stund och sedan pluggade jag lite till samtidigt. Nu ska jag nog ta en dusch, annars kommer jag att glömma bort det!

My pink buddy!



Ville bara visa mitt fina skrivblock, fast färgerna blev fel på bilderna. Den är lite mer kall rosa i verkligheten. Och ja, jag suger på att limma med små saker.

English test tomorrow!



Har suttit och ägnat lite tid åt engelskan, och det känns som om jag börjar kunna detta nu. Såklart så kommer jag få en total blackout imorgon och glömme massa självklara saker, men nåja. Visst skriver jag fint? (Inte).

Just nu är jag väldigt hungrig, ingen aning vad det blir för mat men jag såg nåt som liknade såna där Tacos....behållare... Ni vet. Hursomhelst så blir det middag framför tv:n, för det är nämligen fotboll. Sverige-Malta eller något sånt. Någon som ska titta?

Dagens citat


"Han är ju ganska jättedöd"

Sitter just nu på fotolektionen, vi ska gå igenom projektarbetet. Redovisade fotoyrket nyss, det gick väl ganska bra, fast min var väldigt kort. Okej, nu blir det genomgång, får skriva senare!

Tisdag=plugga hemma


haha

Sitter just nu och jobbar med foto-uppgiften, redovisning blir det imorn. Tror att jag börjar få kläm på detta nu, men jag kommer nog inte säga så mycket. Men det blir nog bra. Det kändes inte så bra imorse när jag vaknade, men nu ser det mer positivt ut. Ska försöka träna på engelskan också, har test på torsdag.

Sitter och lyssnar på disneymusik just nu, mys! Funderar också på om jag ska åka till biblioteket, måste lämna tillbaka tre böcker och låna en engelsk bok. Maybe.

Today


Caisa fotade denna idag

Jag känner att jag är väldigt dålig på att uppdatera, ska försöka bli bättre. Idag så var vi på Mosebacke på litterära gestaltningen, vi skulle nämligen skriva om utsikten. Efter det var det teater, det var urkul att träffa alla igen.

Nu är jag sjukt trött, ska se om det finns nå actimel där nere och så ska jag se på tv. Ciao!

Amazing!



Kom nyss hem från att ha varit på Cirkus med mor och sett på Cats. Fy tusan vad bra det var! Ni som har chansen att se den, gör det! Grymmast var Niklas Andersson, men hela ensamblen var superbra! Och jag fick gåshud när Malena Tuvung sjöng "Memory".

Jag och mamma åkte in vid 11-tiden till stan, men vi fick gå från odenplan till t-centralen eftersom t-centralen mfl. var avstängt. Vi gick lite och tittade i affärer och jag fick med mig en tröja hem. Vi såg också Prinsessan Madeleine och Jonas på Zara, och Carolina Gynning som satt och åt lunch. Sen började jag fundera, "vem dyker upp härnäst?". Men fler kändisar blev det inte.

Nu ska jag äta middag, hungrig som bara den!

Brokeback Mountain



"Ennis Del Mar (Ledger) möter Jack Twist (Gyllenhaal) när de 1963 vaktar får på Brokeback Mountain. De inleder ett förhållande, men skiljs åt efter att arbetet har avslutats. När de träffas fyra år senare önskar de fortsätta träffas, trots att båda är gifta på var sitt håll. Men Jacks önskan ser inte ut som Ennis önskan."

Såg på Brokeback Mountain nyss, fy satan vilken bra film. Ni som inte har sett den borde göra det! Heath Ledger och Jake Gyllenhaal är otroligt bra i rollerna. Dessutom så är miljöerna underbara, bergen som just är Brokeback är fantastiska att se på. Nu ska jag se V for Vendetta!

London baby, London!



Sitter just nu i skolan, väntar på att Caisa ska ha sitt ph-samtal. Vi sitter och pratar om London, eftersom vi båda ska åka dit ungefär samtidigt! Så kul det ska bli. Vi kommer att ha massor av bilder att titta igenom när vi kommer hem, det känner jag på mig...

Men än så länge så dröjer det nästan två månader. Innan dess är det plugga som gäller! Hade engelskalektion idag, vi jobbade med fonetiskt skrift (heter det så?), och fick lite läxa. Sedan tänkte jag jobba med fotouppgiften, men dels så är inte Ewa här och dels så är mitt papper hemma, så jag får väl jobba på det idag/imorgon.

På måndag blir det teater igen, det ska bli så kul! Nej nu ska vi väl snart dra oss hemåt antar jag.

Bilder från fotosafarin








Hitta med hjälp av karta och vägbeskrivning kan vara svårt...


Ewa <3 Skylten


Leggings och skor

Okej, nu ska jag gå och lägga mig! Men vad tycker ni om bilderna, vilken var er favorit?

Caisa ville se kaffebilder!




Espressohouse

Här kommer bilder från dagen! Laddar först upp från när vi var på Espresso House, sen kanske det kommer bilder från själva "zafarin".




Vackra vackra Caisa när jag gjorde... vad hette det, lomografi?


Ewa med sin übersöta bakgrund, hennes ekorre! (har den ett namn?)


Vackra vackra vackra Caisa!


Ewwwaaaa!


Ewa attackerade Caisa med flaskan, tyvärr så blev det ingen fokus... :P


<3


Fotade Ewa genom hennes glasögon, det blev coolt! (Ewas idé!)


Ja man får väl bjuda på sig själv lite :P Och ursäkta mitt hår, det var hemskt idag!

Ledsen att det tog så lång tid att få upp dessa, men jag var ute och övningskörde. Nu ska jag nog hoppa i badet, ska bli skönt! Hoppas att jag inte somnar bara, jag är grymt trött! 

Change!



Bilder tagna runt den första september 4 olika år.... har jag förändrats något?

Dry shampoo+ Balsamspray



Detta köpte jag också idag, Proffs Dry Shampoo, och Elvital Balsamspray. Provade Proffs nyss och det verkar fungera bra, dock så var mitt hår inte så superfett (haha) idag, men man ser skillnad! Jag sprayade mig dock nästan i ögonen först,  lyckat va?

I love them!





Mötte mamma i stan idag för hon hade sniffat upp någon skoaffär som vi skulle kolla i, dock så var det bara storlek 37 där... så vi åkte tillbaka till t-centralen och kollade på skor där runtikring, och jag hittade ett par stövlar på Scorett som jag bara älskar! De är både snygga och grymt sköna, och de har en ca 3 cm klack så de är promenadvänliga också. Så glad jag är. Enda felet är att de var så smala där uppe där foten börjar, så jag var tvungen att ta en större storlek, vilket gör att de är liite stora vid tårna, men det märks inte av. Sprang också in på H&M och köpte ett linne och 2 saker till. Linnet ser ni ovan, de två andra sakerna visar jag i nästa inlägg...

RSS 2.0