Hair looks nice

Provade fixa mitt hår som i den här videon. Blev riktigt bra, fast det ser bättre ut i verkligheten. Idag satt jag ute och solade en stund, så skönt! Och så har jag sprungit runt i klänning... jag tror nästan att våren är här. Vad har ni gjort idag? Just nu sitter jag och tittar på Simpsons, är det någe bra på tv förresten?

Fiskbensfläta



Caisa gjorde denna fina fläta på mig idag i skolan, riktigt grym blev den. Nu ska jag sova, imorgon är det lördag, riktigt trevligt! Godnatt!

Mitt stackars kattskrälle! (VARNING)



Okej det syns väl inte så bra på den här bilden, och dessutom så ser han läskig ut... Men han har muckat gräl med nån och åkt på en riktig blåtira. Hans vänstra sida är svullen och så har han ett stort sår ovanför ögat och lite småsår överallt. Och dessutom har han tappat sitt halsband.


Här ser ni såret... Det ser dock värre ut idag för jag tror att han har kliat sig så det har gått upp och det varar och har sig... inte trevligt. Dumma skrälle.


Bandet på kameran är ju väldigt intressant... Så nu är jag och han lite oense. Jag vill gärna att han stannar inomhus så att det inte blir värre men han vill ju såklart gå ut. Dumma katt. Just nu ligger han dock duktigt i min säng... och hårar ner den. Suck.

Vad är detta?



Jag håller på att rensa i badrummet, och jag hittade massor med saker i en låda och en väsk...liknande sak. Dock så har jag ingen aning om vad detta är... Jag är rätt säker på att det är två tvålar, och småsakerna ska man slänga i badet och så ska de... jag minns inte, lösas upp? Använde såna när jag var liten men det var bra många år sen... Förresten så tror jag att det är tre tvålar nu när jag tittar närmare, det står nämligen SOAP på de rosa sakerna uppe till vänster. Ska alltså inte slänga de i vattnet... Det jag är mest konfundersam över är nog det stora rosa hjärtat, nån som har en aning?

Kista



Tog en tur till Kista idag, fick med mig två saker hem. Vågade inte köpa mer eftersom jag var osäker på hur mycket pengar jag hade på kortet. Det första var ett par skor från DinSko, kilklackar. Sen en randig topp från H&M med detaljer på axlarna. Gillas. Nu ska jag sätta mig och plugga, har test på torsdag. Ciao!

You've got mail!


Detta fick jag med posten idag, min söta faster skickade det till mig. Undrar om det är en hint att hon vill ha mig till Göteborg?

Idag har inte hänt så mycket, hade fotolektion och gjorde diverse saker. Sedan åt jag sen lunch med Ewa, trevligt trevligt. Sen kom jag hem, och nu sitter jag och lyssnar på musik.

Mössan är här!



Det har hänt så mycket den här veckan att jag helt glömt bort att berätta att vi har fått studentmössorna! Såhär ser min ut, det är riktigt snygg. Det står Freddy*Media fram och 2010 bak, och min skolas namn på det vita bak. Är riktigt nöjd med valet.

Nagelfix



Nu får ni se hur jag brukar fixa naglarna :) Hoppas ni gillar den.

Bilder från teateruppvisning nr. 2

Mamma fotade lite med sin kompakta idag på uppvisningen. Det gick grymt bra, men självklart så kan det alltid bli bättre. Imorgon är två skolföreställningar. Agnes och Milla var där och tittade, superkul! Agnes kamera dog, men tydligen så ska Milla ha fotat. Enjoy de första.









Nu är det dags

Nu ska jag alldeles strax åka till teatern. Fick sms av min teaterlärare att det var fel på programbladet som jag hade gjort. Jippie. Hon lyckades lösa det största problemet men det är lite kvar att fixa, så jag får göra det tills imorgon. Nu är det ungefär 3½ timme kvar till föreställning, och nu börjar jag bli nervös. Ska inte dröja här, utan ska börja fixa iordning mig, det tar alltid längre tid än vad man tror. Önska mig lycka till nu!

Dagen D!



Nu är äntligen dagen vi alla väntat på här! 13:e april! Premiärdagen! Jag är så grymt taggad! Väldigt sorgligt dock att efter denna vecka så får jag inte gå kvar på teatern, är nämligen för gammal. Såhär ser det ut på min säng förresten, har lagt fram saker jag ska ha med mig; manus, annan lapp till läraren, smink, föreställningsgodis, ipod, plånbok, mobil (ja tekniskt sett så ligger mobilen på skrivbordet, men fodralet är där!) Nu ska jag sätta mig och gå igenom manus, scenerier, rekvisita och sånt och se så att jag inte har glömt något. Sedan blir det lunch, sedan har jag en stund över och sedan bär det av till teatern. Ska försöka klämma in lite solande där emellan, det är ju så fint väder, hehe. Jag återkommer med ett inlägg innan jag sticker. Ciao sålänge!

Söndag 11 april

Idag har varit en såndär dag där jag nästan inte har haft en lugn stund, trots att jag igentligen inte har gjort nånting. Har kollat en hel del på utbildningar, den senaste veckan så har jag gjort en helomvändning, och nu har jag en idé om vad jag vill göra. Jag tänker inte berätta riktigt än, innan jag är lite mer säker.

Nu är det bara en dag emellan, sen är det dags för premiär. Det kommer bli jättekul! Jag har gjort affischen, och också ett utkast på programbladet, så får vi se hur det går med det. Idag ska jag försöka gå och lägga mig lite tidigare, vill verkligen vara utvilad och frisk inför veckan som kommer.

Det var nog allt jag hade att säga för idag, ska försöka blogga imorn innan jag åker till skolan. Godnatt!

Inlägg 235

Äntligen fick jag en idé till designen, och voilá! Here it is! Hade dock önskat att jag hade en mer up-to-date bild på mig i headern, men den går ju att byta ut. Vad tycker ni? Nu vill jag höra massor med kommentarer! Jag kommenterar tillbaka vet ni ;)

Vlog!



Yes, en liten videoblogg... väldigt kort, kom inte på så mycket att säga, hehe. Så nu får ni vara snälla och kommentera vad ni tyckte om videon, jag blottar faktiskt min själ här...

Och medan ni gör det så ska jag äta lunch!

09 April



Såhär ser jag ut när jag fifflar med min iphone... Idag så träffade jag Caisa och Alina i stan, so much fun! Vi snackade och sen gick vi lite i affärer, jag hittade världens sötaste klänning som jag ska visa er imorgon, jag bara älskar den! Sen köpte jag också nagellack för french manicure, eftersom mitt andra har försvunnit helt spårlöst =(

Såg också nyss på en tretimmarsfilm; Hitler- the rise of evil. Verkligen att rekommendera om man är någorlunda intresserad av historia eller Hitler. Jag hade dock inte räknat med att den skulle vara så lång, så nu blev det plötsligt väldigt sent! Så nu ska jag sova, Godnatt!

Juicy Couture

Okej, jag har fullkomligt fallit pladask! Jag är kär i den här klockan från Juicy Couture. Synd bara att den kostar $250, om man ändå hade den budgeten...

Curiouser and curiouser



Jag vet inte varför, men jag har fått mycket kommentarer på min blogg idag, jag undrar varför. Men jag klagar inte, det är jättekul! Jag har också haft sån blogglust idag och igår, det är trevligt det med. Jag har bakat idag, på tal om ingenting, en kladdkaka, supergott! Och så kan jag berätta att jag är till 97% frisk igen, hurra hurra.

Liten update om bloggen; har en ny kategori som heter mode, där kommer jag lägga allt som handlar om kläder, smink, vad jag har köpt, outfits etc. Also, jag kommer nog att göra ny design snart, hade tänkt att göra det i början av veckan men jag har inte riktigt tagit mig tid till det. So, until next time, have a blast!

Tooth brush

Fick en ny tandborste av pappa igår, en såndär elektrisk tandborste med display som visar hur länge man ska borsta och när man ska byta sida... Har aldrig haft en elektrisk förut, bara "vanliga", så det är väldigt annorlunda. Vad har ni, elektrisk eller vanlig?

Pyssel



Gjorde om en topp med hjälp av en kedja, tycker att det blev bra. Vad tycker ni?

Random rambling



Hi there!
Idag så har jag jobbat lite med projektarbetet, det gick lite knöggligt men det gick iallafall framåt. Sen har jag inte gjort så mycket idag... Jag tycker om att vara ledig, det är trevligt. Men jag måste plugga lite manus också, det är ju mindre än en vecka kvar till premiär!! Galet vad tiden går. Okay, nu ska jag äta middag, jag tror att det blir våfflor, det är gott!

The clock turned fashion

Fick ett litet ryck och fixade till min klocka. Hemskt opraktiskt men lite småsnyggt sådär.
Jag har gått och blivit sjuk (utifall att jag inte skrivit det i tidigare inlägg, har jag det?), så det blir att sitta hemma och ta det lungt, vilket irriterar mig. Jag vill ut på stan! Men istället så sitter jag fast här hemma. Suck.

Det jag köpte i Norrtälje





Armband- Garderoben
Jeansskjorta- Åhlens
Jeans- Edblad & co

Påsklunch/Påskmiddag



Lite bilder från förberedandet för påsklunch/middagen. Nu ska jag äta lunch, och sen ska jag visa er vad jag köpte i Norrtälje. Låter inte det bra?

Påskafton del 1

Vi åkte upp till Norrtälje och firade påsken med farmor, farfar, faster & hennes familj och farbror. Det var en väldigt trevlig dag som började med bilresa.

Efter en snabb kopp kaffe (inte för mig) så gick vi ut på stan och ägnade oss åt lite shopping.

Mina påsar. Ska visa vad jag köpte i ett senare inlägg

Sen gick vi upp på något stället och tittade på utsikten. Mycket fint!

Bilder från Sthlm Ice


Lite bilder från Sthlm Ice. Jag hade bara med mig kompaktkameran, vilket jag ångrar i efterhand, så det blev bara skitbilder. Hursomhelst så var det en riktigt häftig show, Jevgenij Plushenko, Stephane Lambiel, Adrian Schulteiss, Kristoffer Berntsson, Victoria efternamnsomjagaldrigminns, franska åkare, tyska åkare, en svensk nioårig åkare... en salig blandning, riktigt kul att se!

Ny mascara!



Köpte en ny mascara idag; L´oreal Telescopic. Jag behövde en ny eftersom mina tre andra är supergamla, så de hamnade i soptunnan idag. Det känns bra. Jag har inte hunnit prova denna ännu, men jag ska nog göra det imorgon, och då ska jag berätta vad jag tycker om den. Jag vet iallafall att AllThatGlitters21 har den som favorit, så då borde den ju vara någorlunda bra.

Garderobsrensning



Håller på att rensa min garderob, har otroligt massa kläder som jag inte använder, och en hel del som jag spyr på. Inte bokstavligen kanske, men ni förstår känslan. Så får det bli shopping någon dag, för att fylla garderoben igen. Inte mig emot, men plånboken kanske.

RSS 2.0