Oh what a wonderful day

Det här har verkligen varit en superdag! Praktiken var trevlig, Åsa fotade en unge som var helt underbar, söt och väldigt social mot slutet. Sedan fick jag reda på att hon ska sälja sin D200, för ett bra pris också. Så möjligen så kommer jag att köpa den. Fatta vad galet, jag som har letat kamera sen november.

Sedan stack jag hem, åt snabb middag och sedan så stack jag till min gamla skola och dansade! Yes, jag har börjat på något som heter street showdans. När jag kom dit så upptäckte jag också att två tjejer från musikalgruppen är med! Vi dansade iallafall till "Thriller" och jag försökte hänga på så gott jag kunde. Jag tycker att jag var duktig.

Och inte nog med det, när jag kom hem så såg jag att engelskaläraren hade skrivit om det som vi gjorde senast, som jag inte hade trott att det skulle gå så bra... Kan ju säga att jag är väldigt nöjd.

Så på det hela, en grym dag! Jag tror att jag kommer att sova gott inatt. Om det bara inte vore för all denna snö...

Bilder från modevisningen!













Jag tycker att det är så kul när man blir positivt överraskad när man tittar igenom bilder, jag trodde att alla bilderna skulle va skit men det visade sig att ett flertal faktiskt blev hyggliga. Sitter just nu och tittar på Merlin, som går i repris i ettan. Börjar bli hungrig, men det är snart middag.

Michelin-gubben



Var ute och promenerade nyss, mamma sa att jag såg ut som Michelin-gubben. Ser ni några likheter? Okej då, jag hade lånat mammas bamsejacka och hade överdragsbyxor på mig, but soo not the point. Hm, var på modevisning vid östermalmstorg igår, det var kul, dock jobbigt med allt folk. Caisa fick förmodligen bättre bilder än jag, då jag hade folk framför mig. Det var en stackars kille som tappade sin blixt rakt ner i stengolvet, men som tur är så verkade det som om det bara var diffusern som gick sönder. Ska sätta mig och redigera lite bilder nu.

Vad gör ni på en lördagkväll? Går det något bra på tv idag?

Bild från skolan



Fotade denna när jag kom till skolan idag. Sen trixa jag en del med den i photoshop, osäker på vad jag tycker om resultatet. Vad tycker ni?

Praktiken, dag 3?

Idag på praktiken så tittade jag när min handledare fotade ett barn, han var så söt! Han ramlade dock ner från en liten stol, så han började grina. Stackars liten. Sedan hände väl inte så jättemycket direkt, det vanliga. Vi satt och diskuterade tvserier, haha. Men på måndag så kanske det blir av att följa med henne när hon ska fotografera till något, och kanske vara modell. Skoj! Men vi får se hur det blir.

Ska sätta på en film och sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon har jag kör och sen ska jag möta upp Caisa och Alina och gå på modevisning, ska bli kul. Ska komma ihåg att ta med mig kameran. Och jag ska fotografera mer på praktiken nästa vecka, så kan ni få se lite.

Praktiken- dag ett



Först måste jag få ursäkta mig för det dåliga uppdateringen. Jag hade tänkt att skriva ett inlägg igår, men photoshop krånglade och då tappade jag lusten. Okej, nu till det jag tänkte skriva.

Jag var och såg "Sherlock Holmes" i lördags, i Kista. Den var grymt bra, det var inte en enda död stund i filmen. Skådespelarna var superbra, särskilt Robert Downey Jr. Köpte också ett par jeans, tyckte att jag behövde ett par. På söndagen så var jag och simmade, bara ½ km dock, för de stängde innan vi hann simma mer. Måndag var det teater igen, vi läste igenom det ofärdiga manuset, och det verkar grymt bra, det kommer att bli så kul den här terminen!

Idag så var det första praktikdagen. Det började ju lagom bra, jag missade bussen och kom en halvtimme sent. Som tur är så verkade det inte göra så mycket, de satt bara och pratade. Det är en till som praktiserar där, tror att han har varit där en vecka. Först satt vi och pratade lite, sen så fick vi klistra på nytt "golv" i studion, så att det ska vara vitt. Det var otroligt jobbigt, för minsta dammkorn syntes jättemycket. Sedan blev det rush, och sedan så skulle hon som jag är hos fotografera två småtjejer, de var supersöta! De fick klä ut sig och de hade världens energi. Det var verkligen kul att se.

Vid halv sex-tiden stack jag hem, åt två mackor, böt om, och sedan bar det av till kusinen som fyllde 25. Det var väldigt trevligt, och kvällen gick fort. Så nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig. Sorry för långt och babbligt inlägg. Ska skriva kortare de kommande inläggen.

Sherlock Holmes



Är sjukt sugen på att gå och se Sherlock Holmes, kanske gör det imorn. Nån som hänger på?

Hade betygssamtal med min lärare i kör idag, hon sa väldigt trevliga saker, superkul att höra. Sedan så träffade jag Caisa och hon, jag och Alina gick till Espresso House och tog en fredagsfika. Till middag åt jag fläskfile tror jag det var, med ris, currysås och bananer. Smaskens! Godare med kyckling dock, men man måste ju ha lite variation. Ska nog gå och lägga mig ganska snart, känner mig trött.

Lekt med icurl


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Lekte lite med min nya icurl nu på förmiddagen, fast jag gjorde inte så noga. Hursomhelst så är jag jättenöjd med den, den är verkligen att rekommendera!

Förresten så uppför sig bloggen jättekonstigt, förut kunde jag inte logga in, sen kunde jag inte godkänna kommentarer och nu kunde jag inte ladda upp bilder. Löste det genom att ladda upp de på tinypic först, och sedan klistra in html-koden här. Så jag hoppas att det nu går att publicera det här.

Nu ska jag iallafall gå och fixa lunch, sen bär det av mot skolan och sedan så ska jag umgås med Caisa lite. Tudeluu!

Me being a model

Var modell åt Caisa när hon gjorde en fotouppgift för ett bra tag sen, men inte sett bilderna förns nu. Så credits går till Caisa för fotografering och redigering. Snodda från hennes blogg dessutom.




Minns ni?



Minns ni att jag la upp denna och sa att jag önskade mig en i julklapp? Jag fick ingen. Men, igår när jag hade fått reda på mitt MVG så sms:ade jag mamma och berättade det, och sen på kvällen så kommer hon hem med en! iCurl alltså! Hej-jag-har-underbara-föräldrar. Har inte hunnit prova den än men ska försöka göra det idag.

Förresten så gav min fotolärare mig en jättebra idé till projektarbete, och nu känns det äntligen som om jag är på gång.

Jag suger på att uppdatera va?

Seriöst, det är typ... många dagar sen.. *springer och kollar i bloggen* Nästan en vecka sen! Sorry. Jag tänker inte skriva en lång lista om vad jag har gjort sen dess, men ni kan va säkra på att jag inte har gjort så mycket. Har filmkunskap, fick precis reda på mitt slutbetyg; MVG. Så sjukt glad för det, det hade jag inte trott i början av kursen. Men gu va gött, efter att jag jobbade så mycket med uppgiften under lovet (ja, jag satt dan innan nyårsafton och jobbade med den) så var jag nästan värd det. Ett 8-sidigt uppdrag blev det. Och nu är jag klar med den här kursen, skönt, även om det har varit en intressant kurs, det förnekar jag inte.

Okej, snart ska jag sticka till stan, så fort affärerna har öppnat, det vill säga. Och så ska jag unna mig något i belöning. Ge och ta vet ni. Osäker på om man får gå från lektionen, skulle behöva göra utvärderingen först. Anywho, sorry för ett tråkigt inlägg, ska försöka skärpa mig.

Min katt sover

Min katt låg så sött nyss, han la tassen över nosen typ, jag var tvungen att fota!




Day at the make-up store

Idag så följde jag med Caisa när hon skulle på sminkkurs på Makeup-store. Det var väldigt häftigt att se och lyssna på allt som hon berättade om.








Färdig! :D


Då var det dags för att välja vad hon skulle köpa. Man kan lätt spendera ett par tusenlappar där!




Vackra Caisa :)


Sedan blev det Donken en gång, och Donken två gånger.. och sen gick vi runt i staden.

That was my day, just nu tittar jag på Stolthet och Fördom på trean, en mycket bra film!

4 januari



Det blev inget uppdaterat igår, ursäkta för det. Men jag ägnade dagen åt att packa upp (kom ju hem i lördags kväll) och fixa naglarna. Det behövdes kan jag ju säga.

Idag borde jag verkligen plugga, men vi får se hur det blir med den saken... Vaknade halv tolv idag, det är så skönt att sova ut! Men jag ska börja gå upp tidigare nu, man måste ju utnyttja de sista lediga dagarna!

Uppdatering från fjällen



Hej alla! Sitter i vår stuga i Lofsdalen, har det bara bra. Har lånat min kusins internet, de hade med sig. Vi har haft ner till -20 grader, men de första tre dagarna var det iallafall sol. Mina tår har förfrusit varenda dag, trots nya pjäxor. Och förresten, gott nytt år! Vi hade lite otur på nyårsafton, vi var utan vatten i nästan ett dygn, så vi var tvugna att hämta vatten från grannarna för att kunna gå på toa. Och ändå så fick killarna gå på toa utomhus, kallt! Idag vid lunchtid så var det iallafall en gubbe här och fixade tillbaka vattnet, så skönt! Imorgon åker vi hem, kommer förmodligen hem vid sju-tiden på kvällen, beroende på när vi åker. Ha det bra så länge!

RSS 2.0