Besök


Nämen titta, här har vi fått besök! Eller ja, för en stund sen. Jag råkade skrämma bort honom efter att ha tagit den här bilden, och sen var min kisse sur på mig ett bra tag. Han ville säkert skrämma bort den större hårbollen själv. Men jag kan väl inte hjälpa att han är en fegis?

Besök i Norrtälje

Vi var och hälsade på Ewa söndagen innan studenten, och bilderna försvann liksom efter allt som hände... Men här är de äntligen!


Ewa var vår privata chaufför :DVi var och hälsade på Zeus och Bläsen (?). Stora pållar de där!


Sen köpte vi glass och satte oss i parken

<3

LockarBlev uttråkad så jag började locka håret såhär lite på kvällen. Såhär är skillnaden i längd med rakt och lockat hår. Sitter och tittar på Jackie Chan spöa upp en tre-fyra killar. Tummen upp!

Dagens bladder

Hej alla!

Idag var jag och hämtade ut mitt nya pass, jag ser väl rätt död ut på fotot, men då ser de ju att det är jag, och det är ju det som är meningen? Jag trodde att jag skulle få vänta länge, jag hade till och me med mig en bok att läsa medan jag väntade, men jag behövde bara vänta två nummer och sen var det min tur. Snacka om tur!

What else? Det var åskväder här, hur många här tycker det är läskigt/mysigt? Själv tycker jag nog att det är ganska mysigt.

What else? Imorgon är det dags för kungligt bröllop, där ser man. Ska in på eftermiddan och träffa Agnes och springa runt och fota lite. And that's that.

SmyckeshållareKöpte denna på Indiska igår, mycket praktisk. Fast den börjar bli full dock :P


Uppe till vänster är min "före detta" armbandshållare, dock så används den fortfarande eftersom annars skulle jag inte få plats med alla armband! Det hänger några örhängen där också, sådana som jag inte kunde hänga på handen. Och sen nere till vänster så har vi såklart Buddhan.


Ser ni Buddhan? Ser ni Buddhan? Han är överväldigad...

Sommarlistan

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Oj då, det får nog vara västkusten. Det kan vara hur blåsigt och regnigt som helst, då kan man bara promenera på smögenbryggan och se på alla båtar, när det är sol så kan man bada i det klara vattnet och försöka undvika maneterna! Sedan älskar jag att vara hemma också, att kunna gå och bada lite när man vill!

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
- Med att bada, köpa glass och ligga och läsa en god bok i solen. 

3. Vad lägger du helst på grillen?
- Kyckling! 

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Inga planer förns i slutet av sommaren, då blir det två veckor i Florida. Fram tills dess så ska jag försöka träffa vänner och ta det lugnt. 

5. Dina bästa sommarfärger?
- Turkos och Rosa, starka sådana.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Äta jordgubbar, bada när det regnar, åka båt.

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Den var svår, men när jag och två kompisar brukade dyka ner till botten av sjön, när vi hade vår båt och åkte runt på utflykter, alla gånger vi har fiskat krabbor på västkusten!

8. Havet, sjön eller poolen?
- Havet. Älskar att ligga och snorkla i det klara vattnet! 

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
Magnum Classic

10. Vart går din drömsemester?
- Just nu så skulle jag gärna åka till Italien eller Nice. Skönt väder, fina badmöjligheter och god mat. På hösten så är det London som gäller, absolut!

The city

Var en snabbis i stan idag, lekte turist i gamla stan, det var mys. Köpte läppglanset på grund av den söta förpackningen (A) Men sen doftade den gott också! Buddan ska jag ha mina armband i/på, har redan lagt de där i skrivande stund, men visar hur det blev i nästa inlägg.

Mina tjejer <3

Oh gosh. Studenten var den bästa dagen i mitt liv. Åh vad skulle jag inte ge för att få uppleva den igen? Anyway, ni ska få se bilder, så fort jag tar mig energi och tid till att göra det. Möjligtvis senare idag. Men nu ska jag gå och göra lunch.

Det är dags.

Om ett halvt dygn tar jag studenten. Yikes!

Elins mottagning

Igår var jag hemma hos Elin på hennes studentmottagning. Det var väldigt trevligt, på tisdag är det min tur!

Fika med tjejernaI skolan, lagom uttråkade


Ser det inte gott ut?
Ewa blev intervjuad av radio :)

RSS 2.0