ESC 2010

Sitter och taggar inför ESC-finalen, det ska bli spännande. Har ni några favoriter? Själv är mina favoriter just nu Spanien och Tyskland, men jag har inte sett de på scen än. Sedan tycker jag även om Turkiet, Norge, Azerbajdzjan, Danmark någorlunda.. nu har jag säkert glömt nån. Det ska bli spännande att se! Btw så kommer jag att twittra om låtarna, så kolla in min twitter om ni vill veta!

I pluggväg



En till bild från i onsdags.

Idag är det fredag, härligt! Och jag är ledig, mer eller mindre. Ska skriva klart min projektrapport och fotografera en bild, sen är det ajöss med skolarbete! Påtal om skolarbete så fick jag reda på att jag nådde min målsättning i kör, wihu! Nej, nu ska jag ta tag i det sista i pluggväg. Hörs senare!

Have you ever left yourself behind?

Oh gosh. Vad jag är nöjd med denna bilden! I loove it. Den är också anledningen till att mina byxor idag är gröna. So worth it!

Paparazzi

Mina tjejer <3

Jag varnade er för dålig uppdatering, men you know the drill. Igår var jag på Medias skiva, och det var så GRYMT kul. Vi var på skyddsrummet (i skyddsrummet?) och åt först och sen var det party. Eftersom mina bussar går så dåligt så stack hem vid halv tolv-tiden för att kunna komma hem. Jag slänger väl upp lite fler bilder senare, nu ska jag plugga, 3 uppgifter kvar innan studenten!

Dagen avklarad

Dagen slutade mycket bättre, redovisningen gick bra och förövrigt så var det en kul lektion. Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig, imorgon blir det en lång dag med dans. Godnatt!

Vilken tycker ni mest om?




Jag har svårt för att bestämma mig för vilken jag tycker bäst om, den övre eller den undre. Tycker att han är väldigt söt på den undre bilden, fast ansiktsuttrycket är mer passande på första bilden. Fast å andra sidan så ser han lite uttråkad ut.

Jag har varit lite dålig på att blogga de senaste dagarna, men med god anledning. Hade nyss ett prov som det var väldigt mycket att plugga på. Jag tror inte att det blir så mycket bloggande i helgen då jag har både dansuppvisning och plugg att göra, så jag kommer vara upptagen hela helgen. Men jag ska försöka blogga lite idag, har redovisning om 40 minuter och sedan är jag "fri som en fågel".

Top of the mornin'!


Godmorgon vänner! Nu är det dags för ännu en måndag. Tiden går så galet fort... Ska röra mig mot skolan om ungefär en timme. Det var väl ungefär det jag ville säga. Jag ska ha foto, men jag är inte klar med förra veckans uppgift eller den här veckans... Så det känns dåligt. Nej jag måste skärpa mig! Inte långt kvar nu!

Detta fält måste fyllas i


Jag skulle inte säga att det här är dagens outfit, för jag har haft en sisådär 5 olika klädbyten idag, men såhär ser jag ut just nu iallafall.

Jag har haft en kul dag. Den började halv sju imorse (hör och häpna, jag var uppe halv sju en lördag!), jag skulle nämligen till genrep på dansen. Det gick bra och var väldigt kul. Sen åkte jag hem, åt lite, sen åkte jag och mamma till Vällingby och hittade en studentklänning åt mig, jag är jättenöjd med den. Vet inte om jag ska visa upp den här eller om jag ska vänta tills det är dags.. så att säga. Sen övningskörde jag hem och sen dess har jag typ legat och solat hela dan. Fasen vad varmt, önskade att det var varmare i vattnet.

Nu väntar jag på att mina föräldrar och mormor ska komma tillbaka från sin promenad så att de kan göra middag så att jag kan fota till min uppgift i skolan.

Kristi himmelsfärd

Långhelg. Så underbart! Men man ska väl inte slappa för mycket på grund av det. Jag ska plugga lite projektarbete, sen äta lunch och sedan så ska jag åka och träna. Det var alldeles för länge sen. Det är otroligt varmt idag förresten, typ 20 grader trots att solen inte skiner. Det gillas!

Chokladbollens dag














Mycket bilder från dagen som har varit underbar. Chokladbollar, snack, sol och nagelmålning har väl fyllt dagen ganska bra... Men nu måste jag verkligen sova, imorgon är det skola igen!

Bara vara



Såhär ser det ut just nu, sitter på Caisas balkong och har det bara bra. Vi har käkat chokladbollar, snackat, solat, målat naglar, och haft det allmänt trevligt. Ni ska få se bilder på allt senare, ska redigera när jag kommer hem. Ska börja röra mig om ca en timme, men nu älskar jag att bara vara. Inte tänka på måsten och skolarbeten. Bara vara.

Purple dreams





Köpte ett nytt Isadora nagellack igår, det var rea på H&M, bara 39 kr! Så jag tog ett lila, jag gillar det! Och jag vet att det är lite slarvigt gjort på bilden...

Just nu sitter jag hemma hos Caisa, vi ska fira chokladbollens dag, genom att baka. Vi satt också nyss ute på balkongen och åt lunch, ni ska få se bilder från det också.

Frisören- före&efter



Kom nyss från frissan, älskar att slinga håret, det känns så fräscht och fint då! Ni ser ju skillnaden... Såhär i efterhand så spyr jag på mitt hår innan slingningen. Men nu är det fint igen. Tog lite på längden också, några centimeter. Nu ska jag äta middag, det blir någon slags kyckling, gott!

Hennes Tricot



Några inköp efter två nationella prov. Eller igentligen så satt de kanske ihop. Anyway. Ett ribbat linne i en créme-beige färg, (mörkare och beigare än på bilden), och en jättesöt leopardmönstrad klänning med volanger från H&M. Sen hittade jag också en ring på Gina Tricot som är formad som en rosett.

Just nu funderar jag på om jag ska plugga lite. Är nog bäst.

Makro- bilder




Hade nästan glömt hur kul det är att fotografera makro-bilder, måste göra det oftare. Har varit lite på latsidan vad det gäller foto den senaste tiden, ska försöka skärpa mig!

Före/Efter- Mitt rum



Efter att ha varit på ikea igår så kom jag hem med lite nya saker; en sänglampa, överkast, matta, doftljus och så lite saker till badrummet, typ en tvålkopp och sånt. Visst blev det fint? Funderar på att fixa ny gardin också. Och så skaffade vi en ny dimmer till mina taklampor, så nu funkar det också.
Har suttit och solat typ hela dan, underbart väder!

Mösspåtagning








Caisa sa att jag skulle skärpa mig och uppdatera här i bloggen, och det är väl inte mycket annat att göra än att lyda order. Såhär såg det iallafall ut igår på mösspåtagningen i Rålambshovsparken. Vi satt ett litet gäng och grillade korv, marshmellows, och så hade vi kladdkaka och dricka såklart. Otroligt trevligt var det!

RSS 2.0