Dumt nötCaisa kommenterade på förra bilden att jag borde lägga upp lite "behind-the-scenes"-bilder, men jag som är dum som ett nöt fotade inga! Men jag kan ju kort berätta; allt ni behöver är ett äpple, ett glas (eller liknande), kolsyrat vatten och alldeles för mycket fritid... I med vattnet och sen i med äpplet i glaset och börja fota! Jag hade också vita papper som bakgrund.

Med denna bild så tog jag dock bort äpplet och hällde i sån där färg som man färgar mat med. Borde prova med fler färger nån gång, men då behöver jag någon som hjälper mig hälla!

Äpplet attackerar!Det var någon som sa "Lek inte med maten"... varför inte? Jag fick tråkigt och här är resultat.

Övningskörning och jullängan

Kom nyss tillbaka från att ha övningskört, det gick bra. Fick prova att fickparkera (i en ganska stor lucka dock) och det gick ganska bra. Har lektion imorgon bitti, 8.30. Uhh, lite för tidigt för min smak, jag som har gått upp 11-12 senaste veckan! Men jag hoppas att det går bra...

Satt tidigare under dagen och tittade igenom gamla blogginlägg, från november-februari för ett år sen, och oj vad jag längtar till julen nu! Undrar om vi kommer att få en massivt vit jul som förra året, eller ingen snö alls?

Planer för kommande veckan:
  • Boka Gillingebanan
  • Lägga upp pappas hemsida
  • Kolla jobb/utbildningar

Om en vecka så ska jag titta tillbaka och se om jag har lyckats med detta. Tror jag ska börja göra såhär varje vecka, behöver ha lite rutin i vardagen, och detta räknas väl lite som det? Liiite?

LördagDet slog mig för en liten stund sen att det är lördag... Jag har liksom tappat konceptet med helg sen jag slutade gymnasiet. Tänk, det är snart 4 månader sen jag slutade! Galet! Vet inte riktigt vad jag gjort sen dess... Dags att ta tag i saker? Så jobbigt... Jag vet inte om den här perioden är spännande eller jobbig. Jag har ingen aning om hur framtiden ser ut. Vad gör jag om ett halvår? Ett år? Vad skulle jag inte ge för att få veta...

ApaVilken egoapa jag är :) Men jag har ingen annan att fota just nu, jag är ju sjuk. Dumt nog. Idag har jag inte gjort mycket, utom att fota lite. Det blev ett dåligt resultat dock, nästan alla bilder var suddiga. Det kan ha att göra med den långa slutartiden och att min kamera inte riktigt satt fast ordentligt på stativet... Oh well. så fort jag har blitt frisk så ska jag fota utomhus, kanske en ny bild till headern?

SjukSå har man gått och blivit sjuk då :( Inte kul, då jag är extremt uttråkad redan som det är.

Vad har hänt sen sist då? Träffade Caisa i måndags och gick på stan och fikade, träffade Elin & Ellinor i tisdags och var på bio och såg Toy Story 3 (väldigt bra film) och sen hade jag dans på kvällen.

I onsdags så jobbade jag som statist igen, vilket var urkul! Vi var ute på Lidingö och skulle jobba mellan 18.30-02.00, så jag sov i min brorsas lägenhet. Vi slutade dock halv ett, så det var rätt skönt. Träffade förresten han polisen i Kenny Starfighter, nån som minns honom? Han var cool.

Igår gjorde jag inget särskilt och idag har jag inte planerat att göra något särskilt. Skulle vilja ut och gå eller något, men jag bör nog stanna inne så att jag blir frisk.

Veckan som varit

Wow. Veckan är över. Den har gått så fort! Lite för fort tycker jag... Jag har ju som sagt jobbat som statist hela veckan, och det har varit en otrolig upplevelse! Jag har träffat väldigt trevliga människor, och även väldigt duktiga skådespelare som jag hoppas på att få jobba med igen någon gång. Jag har suttit ute ca 8 timmar per dag hela veckan, även i ösregn. (Helt otroligt att jag inte är sjuk!) Jag vet inte vad mer jag ska berätta...

Idag så skulle vi ha slutat vid lunchtid, men på grund av att rekvisita gick sönder och vi hade en gris som inte längre ville arbeta, så blev vi kvar till 16. Efter att ha bytt om (hej då skor och klänning, ni har varit en pina och jag kommer inte sakna er!) så gick jag ner till inspelningsplatsen igen och stod och tittade när de fortsatte spela in. Sedan började det ösregna ner så jag stod där under ett tält en bra stund innan jag insåg att jag hade paraply... Nåväl. Jag skulle kunna skriva massor om hela veckan, men det skulle bara bli ett långt och meningslöst inlägg så jag låter bli.

I Heart London I Heart WorkMamma kom hem från London igår, titta vad hon köpte till mig! Vackra ulliga gulliga små saker! I swear to god sometimes that woman reads my mind... Hon köpte också världens sötaste pyjamas, jag måste visa den också, fast det får bli nån annan gång. Åh vad jag blir sugen på London! Ge mig London nu! Vem åker dit med mig?

Har jobbat första dagen som statist idag, superkul! Okay, eftermiddagen var typ bara att sitta och vänta, men förmiddagen var så skoj! Och jag såg två duktiga skådespelerskor, det är en ära att få jobba indirekt med dem. Ska inte namedroppa, hehe. Out of respect maybe? Nej alla var jätteduktiga och väldigt snälla, ett härligt gäng!

HairDetta kanske kommer som en glad nyhet för er alla.... Mitt hår växer!! Haha! Och nu när jag ser dessa bilder så inser jag att jag verkligen måste gå till frissan, mitt hår ser så mycket mjukare och finare på första bilden!

Också; det är typ en månad sen jag skrev sist, galet! Men jag finns på twitter. Jag <3 Twitter. Spring och följ mig! Och skriv om ni har twitter, jag följer gärna er! Det finns äpplekaka till er som gör det, kom och hämta!

RSS 2.0