New shoes

Köpte dessa för ungefär två veckor sen på Intersport, jag behövde verkligen ett par nya då mina gamla är... ehm... gamla.


Day 10 & 11

Favorite foreign film: Joyeux Noël. Handlar om första världskriget och hur de tyska, franska och skotska trupperna bestämmer sig för en vapenvila för att kunna fira jul. Rekommenderas!

Book that changed your life: Harry Potter måste man väl säga. Böckerna och filmerna har ju varit med ungefär halva mitt liv.

A song that makes you fall asleep: Uhm, ingen direkt.

Favorite kid's movie: The Road to El Dorado. Okay det är lite tråkigt att välja samma flera gånger så jag kan väl säga Ratatouille också.

Book from your favorite author: Stravaganza: Stjärnornas stad av Mary Huffman.

A song from your favorite band: Har inte direkt ett favoritband.


Nytt från Frankrike

Tror inte att jag har visat dessa, två saker jag köpte i Cannes (för en månad sen, höhö)


Tidsinställt inlägg

När detta inlägg publiceras så sitter jag med största säkerhet på flyget mot Grekland. Jag har förberett några inlägg som kommer upp under veckan. (Jag vet inte varför, det är ju inte direkt som att det skulle bli ett stort mellanrum i bloggningen...) Jag är tillbaka om en vecka, så ha det bra!


Day 7, 8 & 9

Favorite animated feature: The Road to El Dorado. Har varit min favoritfilm så länge jag kan minnas. (Sidenote: Nu var faktiskt första gången jag såg trailern till filmen och det är en stor spoiler, tycker jag iallafall.)

A song that reminds you of a certain event: Larger than life. Studenten, flaket, bästa dagen ever.

Favorite thriller: Äsch jag ser ju inte på thrillers heller. Fast tydligen så är Twilight en thriller så man kan räkna allt till thriller, am I right? Så jag kan välja den här?

Book that scares you: Böcker skrämmer mig inte.

A song that you know all the words to: Utan frågor.

Favorite musical: Cats! Jag borde nog skriva varför jag gillar den... men ähh.

Book that makes you sick: Vissa av dessa frågor är riktigt skumma... vad menar du? Att jag blir fysiskt illamående eller att jag mår dåligt av att läsa om människorna i boken?

A song that you can dance to: Jag kan dansa till allt. Men visst vi kör med denna.


Day 5 and 6

A song that reminds you of someone: My life would suck without you.

Favorite action: Pirates. Rolig, pirater, Johnny Depp. Do you need more? (Förresten har ni sett fjärde filmen? Vad tyckte ni?)

Book you wish you could live in: Stravaganza-böckerna eller Harry Potter-böckerna. Ja menar, vem vill inte kunna magi? 

Favorite horror: Jag brukar inte direkt se på horror, men jag får väl säga Dracula från 1931. Kanske Nightmare on Elm Street, originalet (vilken jag såg för första gången rätt nyligen) också. One, two, Freddy's coming for you...

Favorite young adult book: Althalus av Leigh & David Eddings. Riktigt spännande, välskriven och rolig.

A song that reminds you of somewhere: Hm, kunde faktiskt inte komma på någon här just nu.


Day 3 and 4

Favorite comedy: Måste nog säga The Simpsons Movie. Det finns säkert någon mer som jag inte kommer på just nu men den får mig att skratta varje gång.

Book that makes you laugh out loud: Hmm, jag brukar inte direkt skratta högt när jag läser, kan faktiskt inte minnas att jag någonsin gjort det. Men Althalus-böckerna är roliga.

Song that makes you happy: El Dorado. Från Vägen till El Dorado.

Favorite drama: Jag vet inte.

Song that makes you sad: My heart will go on. Så vacker låt.

Book that makes you cry: I taket lyser stjärnorna. Annars brukar jag inte gråta när jag läser böcker men den var väldigt sorglig och bra.


Frankrike sett från mobilen del 2

Gamla stan

När vi letade efter vårat hotell i Cannes...

Någon som känner igen dessa människor? Jag känner igen helan&halvan, Elvis, Charlie Chaplin, Marilyn Monroe, Frankenstein... men vilka är de andra?

Filmpremiär! Dessa var de bilar som skulle plocka upp kändisarna.

På flygplatsen, dags att åka hem!

Jag har också typ... sju bilder på mat, men jag tror jag skippar att lägga upp dem...


Frankrike sett från mobilen del 1En dag tog vi tåget till Cannes

Stranden i Cannes

Shopping! Något söt klänning?

Världens godaste pizza! Om ni någon gång är i Nice så måste ni prova den här pizzan!

Stranden i Nice


Day 1 and 2

Snor denna lista (eller vad ska man kalla det?) från Agnes. Tror jag slänger ihop några i samma inlägg dock så att det inte blir föör korta inlägg.

Favorite song: Denna är jättesvår eftersom jag får nya favoriter hela tiden. Men den här veckan så tror jag iallafall att det är Lipstick eller Angel.

Least favorite film: Min första tanke var Twilightfilmerna, men de är roliga att skratta åt. Jag kan faktiskt inte komma på någon speciell men typ alla tjej-kärleks-filmer, jag blir uttråkad så fort. Vi vet ju att de kommer bli ihop igen på slutet efter det där missförståndet.

Least favorite book: Den här har jag faktiskt svar på. Ett öga rött. Läste den i skolan och jag blev bara irriterad när jag läste den. Har för mig att jag läste någon såndär ytterst tråkig bok i grundskolan, men kan inte komma ihåg vilken det var. Noteras ska väl också att jag ofta läser ut böcker trots att de är dåliga.

Least favorite song: Snälla snälla sluta skälla... Vet ni vilken jag menar? Snälla Snälla, med Caroline af Ugglas. Gillar inte låten, gillar inte artisten. What more to say?


RSS 2.0