Året 2012

Ja då var det dags att se tillbaka på året som gick då. Jag tänker inte gå igenom så mycket vad som har hänt under hösten, utan fokuserar på våren och början av sommaren för det var då allt bra hände. 
 
Året började dåligt med att katten sprang bort och farmor dog, lyckligtvis så kom katten tillbaka. Det var skönt att komma tillbaka till skolan efter lovet. Stressade som bara den för att bli klar med de två kurser vi hade. Sen började vårterminen och vi började med projektarbetet. 
 


Februari började med en begravning, sen mer jobb med projektarbetet. Sen skrev jag detta i bloggen: "Efter lektionen så gick jag och en klasskompis på bio", och det var alltså första dejten med killen som nu är min pojkvän. Både andra och tredje dejten hann vi också med under februari.   

Mars fortsatte med projektarbete och sen mot slutet även en ny kurs. Dejter (och vår första kyss!) och plugg och en trevlig dag med mycket trevliga tjejer (bland andra Caisa) hade jag tid med.

April, trevlig påsk, mer plugg, kallade fortfarande honom för "klasskompis" i bloggen, fick pröva motion capture i skolan, var på Animation Masterclass vilket var otroligt inspirerande. Började animera på projektet, alldeles för sent kan tilläggas, men det var fruktansvärt roligt. Och den 30:e april blev jag ihop med min underbara pojkvän, efter att vi hade varit i Kungsträdgården och tittat på träden med blommorna. 
 
 
Hur kan man sammanfatta Maj? Plugg plugg plugg plugg plugg. Och så försökte jag umgås med pojkvännen när det fanns tid. Hade så väldigt trevliga dagar i skolan. Enda pauserna som fanns sista veckan innan deadline var för att äta och sova, annars körde man bara på. Tog upp 5-10 datorer i skolan för att hinna rendera. var kvar i skolan till typ halv 12 kvällen innan redovisning, hade behövt stannat längre om jag kunnat. Sen redovisning, sen var det tags för premiär på biograf tellus, en av de bästa dagarna någonsin. Sen var det stress till nästa redovisning, min lärare var lite "elak" men det gick bra. Vi fick också besöka en animationsstudio, det var kul.

Juni började med att lämna in allt arbete, och sedan få högsta betyg på de sista stora uppgifterna. Sweet. Sen var jag på bröllop och umgicks så mycket jag kunde med Z (pojkvännen).
 
 
I Juli var jag på gotland, och sen ute i skärgården med Z. 
 
Resten av hösten är oviktig, många tråkiga stunder men några bra också. Blev mer och mer kär. Sen den 20 december fick jag äntligen träffa honom igen. Det var så underbart.
 
Och nu är det snart 2013. Hoppas att det blir ett jäkligt bra år. Skål på er.

RSS 2.0