Ett A!

Fick reda på mitt betyg för projektfilmen, det blev ett A! Så jäkla glad och stolt över mig själv!

Slut på skolblabb för den här gången?Är nu klar med Creative3D, och såhär vackert har sommarlovet börjat. Super.

Måndagen (28/5) efter Tellusvisningen så hade vi vår sista redovisning, den gick ganska bra förutom att vår lärare tvingade upp mig och Z att redovisa samtidigt, vilket jag tycker var väldigt elakt av honom. Hursomhelst, efter det så fick vi hämta våra 3D-modeller som vi hade fått skriva ut (jag ska visa senare!) Sen på tisdagen så var vi på studiebesök på en animationsstudio här i sthlm (de som bl. a. har gjort Boxer-Robert) vilket var väldigt kul och intressant. Efter det gick vi och tog en öl och pratade om allt möjligt (fast mest om animation och framtiden.) Sedan onsdag-torsdag så gjorde jag klart det absolut sista på projektarbetet och på fredagen skulle jag åka och lämna in det (och en hårddisk som jag hade lånat.) Mötte lärarna precis när jag kom till skolan, de var påväg till lunch så jag hängde med dem. Det hela slutade med att jag satt på deras kontor sen i typ fyra timmar och diskuterade animation och annat. Sen tror jag en av mina lärare övertalade mig till att vara med i ett spelprojekt, fast jag har inte varit med på ett enda möte. Oops. 

Så nu sitter jag bara och inväntar mitt betyg, men detta året kan väl räknas som slut. Det har varit ett fantastiskt år. Jag tror aldrig jag har jobbat så hårt i hela mitt liv, och sällan haft så kul med något skol/jobbrelaterat heller.

Nu väntar nya äventyr, fast lite sommarlov först. Har några projekt som jag har planerat att göra. Skulle gärna ha ett jobb också. C'est la vie.

RSS 2.0