TellusvisningenJäklar vad kul det var! Och jäklar vilken vecka alltså...

Känns som om jag har jobbat dygnet runt med projektfilmen den senaste veckan. Men så värt. Fredagen var så kul! Vi kom till biografen typ 16:20, då var vi först där. Vi satt i cafeet en stund och pratade innan vi gick in i biosalongen. Fy satan vad häftigt det var att se sin film på bioduken. Jag ska vara helt ärlig och berätta att jag blev lite tårögd. Det var så galet. 

Efter biovisningen så gick vi till en park i närheten och satt och pratade och drack och hade trevligt. Sen var jag och Z och träffade hans föräldrar (jag var lite nervös, men det gick bra!). Sen tillbaka till parken och då skulle vi gå till Diagonalakademin. Min klass stannade på vägen och köpte mat i en korvkiosk, så vi kom efter alla andra. Så när vi hittade till skolan så kom vi inte in! Men som tur var så kom en tjej som också skulle in.

Väl inne på Diagonalakademin så bjöds det på mat och så fick vi se hur skolan såg ut, och sen satt vi och pratade och pratade. Sen vid halv tolv så stack vi hemåt.

Otroligt kul dag. Min klass och mina lärare är grymmast! <3


Det härDet kommer bli så grymt häftigt. Och det är så jäkla stressigt. Men okej, vi kör på. Jag ska snart sova, för jag är trött. Godnatt.

To Do-ListDetta=mitt liv just nu.

Just nu eller tre timmar sen.Sitter och animerar, det känns som om det kommer att bli riktigt bra, fast jag är rätt bra efter deadline just nu. Eller, det är vi ju allihopa. Plus att jag har intagningsprov som måste vara klart söndag kväll för att kunna skickas på måndag (varför kan man inte göra sånt online??). Plus en tenta. "Den ska vara klar om en vecka och ni måste ha alla rätt." Jomentackdå. Plus en analys som vi måste göra i andra kursen. Jotackbra, lägg alla deadlines så nära varandra som möjligt, och lägg på lite mer lite halvt oförberett när vi har som mest att göra. Jorå, så det är fint. 

Så ni fattar att jag är lite stressad? Plus att jag inte har mått så bra de senaste dagarna. Men jag tror att allt kommer att lösa sig. Tentan är väldigt liten och ganska lätt, så det bör inte ta mig mer än en kväll att göra. Intagningsprovet ska jag sitta med på lördag+söndag, och hela fredagen så ska jag animera. Tur att det är så kul, annars hade jag dött för länge sen. Två veckor till premiär!

April blir till MajLåg och solade på gräset utanför skolan. Åkte till Kungsträdgården och tittade på blommorna. Tittade på majbrasan. Var glad. Skaffade pojkvän. Fotade konstiga moln på hemvägen.

Ja det är väl ungefär det jag har gjort sen senast. Förutom att plugga. Vilket tar upp det allra mesta av min tid. Har pluggat nästan hela dagen idag, ca 10-21, med pauser här och där för middag och lunch och lite solande. Och imorrn så blir det förhoppningsvis lika mycket till. 

Insåg precis att min dator tror att det är juli. Tyckte väl att det såg lite väl skumt ut med 2012-07-05...

Okej sovdags, hej hopp!


RSS 2.0