Happy Halloween everybody!


På fel plats





Vilken är bäst?

Ski glasses



Mamma köpte nya skidglasögon till mig idag, tack! Det behövdes, mina gamla var.. tja... lite trasiga. Snygga är de också, lite röd-lila.

Var ute och övningskörde för en liten stund sen. Det gick hur bra som helst, förutom att bilens klocka visade fel så jag körde fel hastighet vid ett ställe. Hehe. Och jag höll på att köra fel, men det var faktiskt kolsvart och jag hade aldrig kört där förut, så jag tycker att det var berättigat.

Fler bilder från N-tälje

Outfits för dagen:




På bussen:




Som sagt, grymt kul dag!

Bilder från N-tälje med Ewa och Caisa!









Var i Norrtälje idag med Ewa och Caisa, vi gick runt lite på stan, sen åt vi lunch på Mcdonalds och sen så åkte vi hem till Ewa en stund. Superskoj dag! Mer bilder i nästa inlägg!

One look at me



Var och såg Fame idag. Den var bra. Inte jättebra, men bra. En av huvudrollerna hade grym röst och jag fick gåshud när hon sjöng!

Tröjan är från Pull & Bear, London. Örhängena som inte syns så tydligt köpte jag idag på Ur&Penn.

Träning


Jag antar att det är inlägget på startsidans fel, men jag är sjukt sugen på att träna, och bara för att göra det lite annorlunda så funderar jag på att börja på Sats. Bara för att liksom. Ska höra med mamma och pappa vad de tycker. Nån av er som tränar där?

London- Mobilbilder


Ewa och jag körde hänge gubbe i torsdags, och jag passade på att skriva det här på tavlan.


Bagage!


Cambridge theatre, där vi såg Chicago.


När vi väntade på tuben vi skulle byta till, sista dagen


Ni kan aldrig gissa vad som finns i denna byggnad! Ett McDonalds! Där vi förövrigt åt lunch innan vi satte oss på tåget mot flygplatsen. Fin himmel va? Jag har inte ökat färgmättnaden. Wonderful!

Bilder från London- mors kamera

Här är lite bilder från mammas kamera, från fredagen och söndagen.


The tube, Liverpool station




Utanför vårt hotell


The tube, Oxford Circus


Kommer inte ihåg vad stället hette, men mamma sa att det var Londons Hammarby Sjöstad. Fint var det iallafall.


Hamnade på Starbucks. Provade mammas kaffe, men det är fortfarande äckligt. Men jag VILL tycka om kaffe :P

Under lördagen så blev det massa shopping på förmiddagen och på eftermiddagen så var vi och såg Chicago. Inte den bästa jag har sett, men helt klart sevärd. Har några bilder på mobilen också, ska visa er om jag lyckas få in dem i datorn. Köpen får ni nog se imorgon.

Bilder från London- Fredagen

I fredag så träffade jag Caisa på Oxford Street och vi gick runt ett par timmar och shoppade. Superkul! Resten av fredagen minns jag inte så mycket av... mer shopping, pizza till middag... Jag fick en dubbelsäng alldeles för mig själv, great!




Oxford street













Gud jag längtar tillbaka!

Home again

Jag är hemma, helgen har varit sjukt underbar! Jag älskar London, så är det bara. Har shoppat en del, imorgon så ska jag prova det jag inte har provat och så får jag väl fota och visa er. Och så ska jag såklart visa det jag fotade i London. Men nu ska jag sova, så sjukt trött. Godnatt!

Nu sticker jag!



Okej, nu ska vi alldeles strax sticka mot flygplatsen. Ha en bra helg, jag är tillbaka på söndag.. Jag tänker ha übertrevligt och jag ska fotografera massor, jag lovar. Bye bye!

The day D



Hey guys! Girls! Har haft engelskalektion idag, vi hade ett test och det gick väl sådär. Sedan har jag och Ewa hängt gubbe, och nu pluggar hon på engelskan och jag försöker plugga på litterär gestaltning. Suck..

Om 9 timmar lyfter planet mot London, och jag har tons of stuff att göra innan dess. Ladda kamera, mobil och ipod, duscha, föra över saker till ipod, packa det sista, fixa naglarna and so on.Kommer förmodligen röra mig härifrån om ca 1-2 ½ timme, för då har jag ungefär 2-3 timmar på mig att fixa. Det borde väl räcka... eller? Okej nu ska jag forsätta med litteraturen, skriver när jag är hemma igen!

Pluggdag


Bild från igår, redigering av Caisa

Godmorgon bloggare! Idag har jag ingen fotolektion men jag ska sitta och plugga här hemma istället, det är främst engelska och litterär gestaltning som måste göras. Så jag ska bara byta om och sedan så ska jag börja. Go me!

3 bilder vid den torra fontänen







  • Träffade Caisa och Alina
  • Caisa fotade till sin fotouppgift och jag typ tittade på :P
  • Fikade med Caisa
  • Köpte Shampoo.

That was my day. 2 days to London! Håller på att packa just nu... Men förhoppningsvis så är väskan fullare på vägen hem!

Look at me!



Efter litterär gestaktningslektionen/fikatimmen så gjorde jag slag i saken och använde en gratistoalett! Ja, kan ni tänka er, en toalett som man inte behöver betala för, i stan!

Fast det var såklart inte det jag skulle berätta, jag gick nämligen sen till en frisör/frisörbutik(Hair and Face för er som är intresserade) och fixade mina ögonbryn. Visst blev det mycket bättre! Det var lite saftigt pris, men what the hell. Livet kostar.

Okej, nu vill jag ha något att äta, jag är grymt hungrig!

Ögonbryn



Okej, here's the sitch; jag hatar mina ögonbryn. Så jag har funderat på att gå till någon som kan fixa dem, nån som typ kan. Men jag vet inte var, har ni nåt tips? I Stockholm. Jag tänker iallafall inte försöka mig på dem själv, det kommer bara att bli katastrof. Help please!

Strawberries in the summertime





Var ute på en liten promenad och fotade med mamma för en stund sen. Nu ska jag fixa lite lunch!

Another one



Fotade denna vid samma tillfälle som den förra, men har inte redigerat den förns nu. Denna var mycket svårare att göra eftersom det är så mycket skuggor som inte blir rätt, bäst syns det på mig längst till höger, det ser inte riktigt verkligt ut... Okej nu ska jag äta middag, jag tror bestämt att det blir Wallenbergare. Mums!

Det jag köpte i torsdags var...


Denna! En kappa. Jag fick som sagt flänga runt en hel del, var i stan, solna och Kista. What about it?

Denna dagen började väl lite halvdåligt, men efter typ ett-tiden så har jag varit på så bra humör typ hela dan. Övningskörde efter lunch, det gick grymt bra jag är så stolt över mig själv, hehe. Såg sen på film med mams och paps, Accidental Husband tror jag att den hette. Väldigt förutsägbar men helt okej att spendera 1 ½ timme på.

Okej, what else? På torsdag åker jag till London, hurra hurra, och mamma sa att Florida kanske är på gång igen. Hurra hurra igen!

Juste, fredagen, inte mycket hände, jag hade kör men det gick inte så bra eftersom jag fortfarande är lite sjuk, så i slutet av lektionen kunde jag inte sjunga alls. Men men. Gången efter lovet så ska läraren baka kladdkaka till oss, trevligt eller vad?

Okey, that's about it! Ska försöka uppdatera mer, lovar!


Something new



Kom hem för en timme sedan, gu så jag har flängt! Men jag tror att jag berättar lite senare, då kan ni få bild på det jag har köpt också. Låter inte det roligt? Men nu är det Scrubs!

Tack så mycket!


Först vill jag bara säga tack för alla söta kommentarer jag får, ska sätta mig och svara på dem alldeles strax.

Sitter just nu och typ beställer studentmössa, eller tittar iallafall. Detta kommer att kosta! Jag är förresten fortfarande sjuk, så har tillbringat ännu en dag framför tv:n. Jag vill bli frisk nu, jag har inte tid att missa mer i skolan! Så irriterande. Nej nu ska jag fortsätta med mössan, ha det bra!

Besöksrekord!


Bild från i våras

Har haft besöksrekord idag, superkul! Hoppas att ni kommer tillbaka! Många undrade hur jag hade gjort dedär bilderna, ska jag lägga upp en guide? Gör isåfall det imorgon, blir förmodligen ingen skola då så...

Idag har jag som jag sa tidigare, bara tittat på tv. Två filmer, Gossip girl, Simpsons, Greys anatomy, Scrubs, Våra värsta år, Fresh prince in Bel air, Hem till gården, Ellen Degeneres show, Top model Kanada, HIMYM, Eureka... you name it. Okej, nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!

Good Stuff/Bad stuff



Först och främst; Tack Karin för att jag hamnade på framsidan!

För det andra, jag är fortfarande sjuk vilket som ni kanske kan gissa är ganska dåligt. Sedan så fick jag nyss mejl från praktikplatsen som jag var och hälsade på och de sa att jag inte fick platsen. Skit också. Så jag måste alltså leta reda på en ny, jag som var så glad över att ha hittat en! Så irriterande!

Okej idag ska jag titta på tv och ta det lugnt typ, just nu är det Top Model Kanada.

Hiss/Diss



Här är tubtopp/kjolen. Fast den har en mer blå-lila färg i verkligheten. Så vad säger ni, är det en hiss eller diss? Min mor började skratta... skrattar ni också?

Medan ni svarar på det så ska jag installera de nya patronerna i min skrivare...

Edit: Vet ni vad den påminner om? Någe typ 80-talsgrej eller något. Eller hur?

Halva dagens och text



Okej, det är officiellt, jag är sjuk. Väldigt irriterande måste jag säga. Hjälpte mamma att rensa i garderoben utanför brorsans rum tidigare idag (min hjälp bestod av att slänga de grejer som skulle slängas nedför trappen, hehe), hittade ett par gamla jeans som jag hade glömt bort, och så fick jag två par byxor av mor. Ett par var lila och riktigt snygga, men det var ganska precis att jag kunde knäppa knappen, och det är ganska jobbigt att gå runt med. Sen så snodde jag något som mamma sa var en kjol, men jag drog upp den så att det liknade mer en tubtopp. Ni kan få en bättre bild på det sen. Sedan var det ett till par jeans och en tröja som jag inte har provat än, tar det någon annan dag.

Förresten så övningskörde jag idag, det första jag gjorde var att köra ner i diket. Inte kul. Jag hatar när saker går fel, så jag fick ett halvt sammanbrott då. Men vi fortsatte köra och det gick ganska bra resten av biten. Det är ju som pappa sa, därför man övningskör. Eller hur?

Jag är schizofren!

Jag har alltid trott att jag är schizofren, nu har jag bildbevis! Se själva!





Vilken var bäst?

I wanna go to the movies!


Bara för att jag är såå sjukt sugen på att gå på bio! Men det stör mig att G-force bara visas med svensk text...

Har nyss städat mitt rum, fint blev det. Hade riktigt ont i halsen när jag vaknade, men det har gått över lite nu. Jag ska väl gå och äta lunch nu, ses senare!

Chaplin


bild från Camillas blogg.

Tittar just nu på en film om chaplin, därav rubriken... Nämen titta, Anthony Hopkins!

Okej, det jag tänkte säga var att jag tittade på Idol tidigare idag, är jag den enda som tycker om Camilla? Jag tycker att hon har gym röst, härlig personlighet och så är hon grymt snygg också! Vad tycker ni om hennes nya frisyr? Jag tycker att den är skitsnygg!

Nej, jag ska fortsätta titta på Chaplin nu. Va? Åkte Karolina ut? Vad dåligt! Ville se mer av henne!

Jag pluggar, tro't eller ej!



Har precis spenderat ungefär tre timmar på att plugga, och är nästan klar. Jag tycker att jag har varit duktig. Idag är jag förresten ledig, jag har ingen kör eftersom vi var på operan. Så jag ägnar förmiddagen åt att ta igen den missade engelskan, och det är jag klar med. Fast det är lite som jag måste träna in men ändå.

Nu ska jag gå och äta lunch, är riktigt hungrig! Hörs senare!

At wayne's coffee (again)

Okej det blir mycket bilder idag känner jag... Men iallafall, här är bilder från när vi var på Wayne's Coffee.






Alina och Ellen :D


humm, märks det att de är kompisar?






Det är nog bäst att ni inte frågar...

På Operan del 2




Alina med sina bilar!


Folk i salongen


Alina hittade vänner i pausen


Alina och "mannen", hehe.


Alla hade något att tugga på under pausen... utom jag


Och vi hittade baren! Möjligtvis kungens glas, men inge pengar och ingen choklad... tyvärr. Och det var allt jag fotade på operan. Det var väldigt intressant upplevelse att se opera, och väldigt häftigt. Men jag tror inte att opera är riktigt min grej.

Efter operan stack jag, Alina, Caisa och Ellen till Wayne's Coffee och fikade och babblade några timmar. Supermys. Bilder på det kommer alldeles strax.

På Operan


Idag var det mössprovning, jag har storlek 56, skriver upp det så att jag ska komma ihåg.


Efter en snabb lunch så stack vi i kören till Kungliga operan för att se på Xerxes.


På tunnelbanan




Utanför operan


Våran alltid glada lärare :)



Delar upp bilderna i fler inlägg även denna gång.

Always look on the bright side of life


Vad tycks om bilden? Fotad i tisdags.

Som jag sa förut så har min dag inte varit den bästa...missa första bussen, missa nästan andra bussen, fick stå hela t-banan till t-cent, ensam på fotolektionen, missade att ta ett andra hamburgerbröd, får inte svar på ett mail,  missa bussen hem med en minut.. Ja det var väl allt. Visst låter det skoj? Men det har kommit flera bra saker från dagen också. Wayne's coffee med Caisa till oxempel, väldigt trevligt. Sedan så har jag också börjat skriva på min saga, som ska vara klar nästa vecka. Det blir nog bra...

@ Wayne's Coffee



Sitter just nu på Wayne's Cofffee med Caisa. Dagen har varit rätt kass tills nu, men jag kan berätta om det senare. Jag blir sjukt sur på att folk inte svarar på mejl..

Anyway, imorn blir det operan, hurra hurra!

Kungliga operan del 3


Like.... lampor, much?




Guess who





Okej, det var alla bilder som jag har redigerat. Operan var riktigt häftig, längtar tills på torsdag!

Kungliga operan del 2


Remember, there are worse things than a shattered chandelier











Okej, bara sista delen kvar nu.

Kungliga operan del 1

Detta kommer bli en hel del bilder, bara så att ni vet. Jag tror att jag delar upp det i tre inlägg.


I väntan på att vi skulle få gå in...








Jag undrar var de gröna prickarna kommer ifrån?


Scenen

Okej, mer i nästa inlägg!

6 oktober

Hallå bloggen, har haft en riktigt kul dag idag, var ju på kungliga operan med körsångsklassen. Jag hade med kameran och fotade en hel del, ska sätta mig och redigera nu och sen slänger jag upp de på bloggen, hur låter det? Så bilder kommer alltså strax!

The royal opera



Imorgon så ska jag till Kungliga Operan och gå på visning, för att få se på genrep på torsdag. Hängde ni med? Jag vet inte om man får fotografera under visningen, men jag tar med kameran så får vi se... Hoppas jag hittar dit, men det borde inte vara så svårt.

Godnatt folket!

Morning sunshines!

Godmorgon, jag är trött! Är det fler än jag som är det? Har precis ätit frukost och nu ska jag byta om, vi får se vad det blir för kläder idag. Solen lyser ute, inte helt fel! Okej detta blev ett kort inlägg men om jag inte stänger av datorn nu så kommer jag att bli sen! Ha det bra så länge!

Bildlöst inlägg, men läs ändå!

Sa ju att jag skulle visa resultatet av mitt nagelfixande men det får bli imorgon, för nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det måndag, alltså Litterär Gestaltning och teater. Det blir nog en kul dag. Och bara för att alla skriver om det, ja jag har ätit en kanelbulle, alldeles nyss. Så att ni vet. Godnatt, ska försöka blogga imorgon innan jag sticker till skolan.

Ville bara tillägga att min statistik just nu ligger på 122 unika besökare för dagen, kul! Hoppas att ni kommer tillbaka, och lägg gärna till min blogg på bloglovin!

Nagelfix på G!



Ska sätta mig och fixa naglarna nu tror jag... Den här gången lutar det åt det svarta hållet, ni får se resultatet senare!

bloglovin


Träningskläder



Kom precis tillbaka från en långpromenad på en och en halv timme. Det var rätt kallt, och blåste som bara den! Nu skulle det inte sitta fel med en varm bulle... En bulle och ett varmt bad, inte fel alls. Ska bara se så att det inte är middag snart, vi hörs!

Tips och update om Hiss/Diss



Tänkte bara tipsa om Bloggtrafik.nu, jättebra sida om ni vill ha fler besökare till era bloggar. Ja, det fungerar. Bara ett litet tips från mig.

Och min Hiss/Diss som jag publicerade igår har fått mycket blandade svar, jag har fått många diss, en hel del hiss och några beror på. Intressant att det är så delade åsikter. Men ni vet vad man säger, smaken är som baken! Nu ska jag sticka ut och övningssköra, hörs senare!

Fjärde oktober



Morgon bloggen! Söndag idag. Idag är mina planer att övningsköra, och sedan ska jag försöka komma ut och motionera lite, fast isåfall måste jag hitta några bra kläder för att det är svinkallt ute! Förra veckan gick jag liksom i linne...

Vad är era planer idag?

Hiss eller diss?


Vad tycker ni om overknee-stövlar, alltså stövlar som går över knäna? Själv tycker jag att det är superläckert! Har inga men det ska väl införskaffas någon gång... Så, hissar ni eller dissar ni overknee-stövlarna?

It's cold in here!



Sitter just nu i mitt kalla rum med två tröjor och en halsduk på mig. Det blåser nämligen genom väggarna i mitt rum så det gör att mitt rum är det kallaste i hela huset när det blåser mycket. Vilket det gör just nu. Var med en kompis på klädbytardag tidigare idag och jag köpte filmer; Ett småkryps liv, Spy Kids 2 och Bröderna Grimm. Och ett pc-spel, fast jag minns inte vad det hette och det ligger någonstans.. Berättar mer om det senare. Vad är era planer för kvällen? Fler än jag som ska tända en brasa och lite ljus och bara mysa?

I also heart my halsduk



Köpte den här halsduken igår också, jätteskön och väldigt snygg. Den behövs nu när det har blivit såhär kallt. Mamma berättade förresten att de har börjat med chokladkalendrar och chokladtomtar på Lidl... Nog för att de alltid är tidiga, men 3:e oktober? Det är väl lite att ta i. Eller vad tycker ni? Och bara för det blev jag väldigt sugen på chokladtomtar nu...

I [heart] movies!



Köpte två filmer igår på vägen hem; Music and Lyrics & The Heartbreak Kid. Har hört bra om båda men aldrig sett nån av dem, men nu ska det bli av! Har ni sett någon av dem?

Friday, it's a fine day!


Jag saknar sommaren när man var brun och.. ehm fräsch.

Var på min möjligt kommande praktikplats idag och snackade med han jag kanske ska praktisera hos, och det verkar så grymt bra! Enda problemet är att det är en till som vill praktisera där samma tid, men hon hade inte svarat så jag hoppas att jag får det.

Om lite mer än en halvtimmen så ska jag pendla igen, den här gången till skolan och ha kör. Det blir kul. Sedan är veckan slut och helgen börjar! Hurra!

Random bilder



Som sagt random. Var ute en liten stund och fotade, men det var kallt så jag gick in igen.

Hade förresten engelska idag. Läxförhör och.. redovisningssak. Båda gick faktiskt bra, trots att jag var väldigt dåligt förberedd. Snart är det helg, men innan dess så ska jag ha kör och åka och besöka min eventuella praktikplats. Ahh, kommer bli nervöst. Måste komma ihåg att skriva ut en karta från eniro. Man måste ju kunna hitta dit.

Dagens kalla-det-vad-du-vill

Okej jag är väl inte så bra på det här med dagens outfit, men enjoy!



Det haglade som bara den nyss, och min hjärna arbetar nog lite långsamt..
Mina tankar: Det ser ut som det halgar... *går ut på balkongen* Aj, jo, det haglar!
Jag är väldigt smart, jag vet. Okej min kisse sitter och gnäller på mig just nu, jag ska gå och se om det är mat eller vatten han vill ha.

RSS 2.0