Time to go!



Nu ska jag sova, ska upp om sju timmar. Sedan bär det av. I will miss you all! Om jag får tag på en dator så kommer jag att uppdatera, men annars så skriver jag när jag kommer hem, om två veckor. Kameran är laddad, så ni kommer att få se massor av bilder när jag kommer hem. Det ska bli spännande det här! Godnatt! <3

packat & klart



Stora resväskan är packad, håller på att ladda ipoden och ska snart packa handväskan...som är en ryggsäck. Om 12 timmar så är vi på flygplatsen, snart påväg till Florida. 9 timmars flyg, sedan byta och åka 3 timmar till. En natts sömn vid flygplatsen, sedan bär det av till Key West. 3 dagar där, sen bär det av... nån annanstans. Jag är tillbaka den 7:e agusti. Kameran åker med, såklart. Det var väl ungefär det jag hade att säga. Ha goa veckor tills jag är tillbaka!

It's here!



I fredags beställde jag en självutlösare till kameran, och äntligen kom den! Kan knappt vänta tills jag får leka mer med den! Dock så kommer jag inte hinna det imorn, men förhoppningsvis på lördag när jag har packat. Var hos släktingarna i norr idag, och vi badade, shoppade och så åt vi på restaurang. Pappa har börjat fota med min gamla kamera och han tog med den, så jag ska se om jag kan visa lite bilder imorn. Nu ska jag sova, godnatt!

Trevlig dag, jovisst!




Idag har jag haft Ewa och Caisa hemma hos mig, vi har badat, åkt på en liten road trip, käkat jordgubbar, fikat, pratat, och haft allmänt trevligt. Ni får se flera bilder senare, nöj er med dessa animationer så länge.

Staden med mor



Var ute på stan med mamma idag, gick av vid medborgarplatsen och så gick vi in till mittcity. Jag köpte bland annat en kjol och ett linne...liknande sak. Lovar att jag ska fota bättre bilder av kjolen när jag har den på mig, men jag var inte på riktigt fotohumör idag, så det får vänta.

Förresten så är det mindre än en vecka tills vi åker till Florida, galet vad tiden går. Usch, snart måste jag börja packa för det kommer ju att ta år!

Rea



Hittade två saker på rean idag, eller igentligen tre men det tredje var bara ett linne och det orkar jag inte visa. En rosa/blå/vit-rutig skjorta och en jacka. Var först osäker på om jag skulle köpa jackan, men den var grymt billig. Förresten så försöker jag ändra inläggstexten, alltså färg och typsnitt, men det vill inte fungera... ska försöka senare.

Filmlista 2010

Filmlista 2010:

Komedi eller Drama? Drama tror jag...
Skräck eller Romantik? Romantik, inte mycket för skräck
DVD, Bluray eller vhs? DVD, men VHS är mysigt ibland.
Twilight - serien eller Stieg Larsson - serien? Jag måste nog säga Twilight, just för att jag tycker att det är mycket roligare att se på Fantasy än... vad nu det andra är. Sedan måste nog nämnas att jag inte är ett fan av Twilight. 
Beck eller Wallander? Beck
Bio eller tv? Bio!
Filmen eller boken? Vilken film vilken bok? Harry Potter- böckerna. Eragon- Böckerna. Twilight- osäker, men jag säger nog filmerna. 

Favoritskådespelare? Johnny Depp, Robert Downey Jr, Helena Bonham Carter, Alan Cumming, Geena Davis, Bill Nighy, Renee Zellweger
Favoritregissör? Tim Burton, hands down. Kommer inte på någon mer just nu, men det finns absolut fler!
Bästa bok som blivit film? Den vågar jag inte svara på, vill inte säga något förhastat
Vilken bio kollade du på senast? Sergel! Men jag antar att det menas vilken biofilm; Eclipse.
Film eller tv-serie?
Film
Vad skulle du helst göra - Skriva bok eller regissera en film? Regissera en film. 
Favoritfilm? Har ingen direkt just nu, men for the sake of the next questions så säger jag min favoritfilm som barn, Vägen till Eldorado.  

(mer om favoritfilmen)

När släpptes filmen?
År 2000!
Hur många filmrullar ger du filmen (max. 5)? 5 utan tvekan! 
Vem har gjort filmen?
Regisserad av 5 pers, bl. a. av David Silverman som regisserade Simpsonsfilmen. Screenplay av Terry Rossio och Ted Elliott, som skrev några av Pirates-filmerna.
Om filmen är en serie, vilken är din favoritfilm isåfall? ......
Favoritroll i filmen? Miguel, han har en så härlig äventyrslust och vägrar att ge upp. 
Såg du filmen på bio? Nepp.
Finns filmen i bok?
Tror inte det.
Och till sist, vilken är din favoritscen i filmen? När Miguel upptäcker det underbara med Eldorado och hur vackert det är!

Tågtripp till Hallsberg



Idag har jag åkt tåg. Jag var med i en testgrupp för att testa tåg, så vi åkte upp till Hallsberg och tillbaka, en tripp på tre timmar. Under tiden så skulle man fylla i en enkät.



Framme i Hallsberg så fick vi 20 minuter att sträcka på benen på perrongen.



Sen kom regnet (skönt!) och så åkte vi hem igen. Ska göra samma sak på torsdag, skoj :)

Sandhamn




Lägg märke till t-bane-skylten!


Vi åkte båt ut till en annan ö i närheten, med ett namn som upprepades åtskilliga gånger men trots det så har jag glömt det!


Stranden vi badade vid




Efter att ha gått runt i Sandhamn så avslutade vi med middag på ett mysigt café innan vi tog båten hem igen.

The pink dress



Såhär såg jag ut för en vecka sen på min kusins fest. Har inte berättat om den tror jag, men det var superskoj, vi stod och dansade till två på natten, och jag träffade massa trevligt folk. Idag har jag badat... och badat. Det har varit jättevarmt i vattnet, trots att det har blåst mycket. Och så har jag städat mitt rum, så jag känner mig liite duktig.

Inget uppdaterande imorgon!

Ville bara förvarna er, imorgon så ska jag till Sandhamn och vara där under dan, så jag kommer inte att kunna uppdatera något under dan, utom möjligtvis på kvällen när jag har kommit hem. Ska bli skoj, håller på att packar ner lite grejer just nu. Så ha en bra dag imorgon hörni!

CaisaJ- Före & Efter




Ännu en bild från studentfotograferingen, denna gång i före/efter-format.

Titta vad jag hittade!



Tittade igenom ett gammalt fotoalbum från när jag var ca ett halvår gammal, så hittade jag den här bilden och den här texten. Smycket IRL till vänster, fick det i studentpresent. Tack mamma & pappa!

Blått blått...grått?

Såhär såg det ut för en stund sen, perfekt sola-väder eftersom det blåste lite. Dock så gick solen i moln, så jag började frysa och gick upp :( Ska ta och göra mig lite lunch nu!

Sommarköp



Har köpt en del den senaste.. veckan/veckorna, tänkte att jag skulle visa lite. Har köpt fler saker, men just nu kommer jag inte på vad det var.... Iallafall, Beach Bag från H&M, bikinitopp från GinaTricot, Linne från H&M, Dry Shampoo och en flytande tvål som luktar underbart! Den luktar äpple, och det står att den ska lukta vanilj också, men jag känner bara äpplena... Båda dessa är från H&M de med.

Sommaren hitills i bilder




Ett av mina armband som jag fick i studentpresent :)


Lekte turist i stan med Ellinor och tog djugårdsfärjan


Åt en lite misslyckad midsommartårta (hälften av den var god!)


Sålde moppen


FotbollsVM: Tv'n fick flytta ut

Studentbilder




Från studentbildsfotograferingen för snart en vecka sen... Ska lägga upp fler, men om ni är supernyfikna så kan ni kika i Caisas blogg. Och ni ser ju en i headern ;)

Har bestämt mig för att försöka vara lite mer aktiv här.. som ni ser så ser min design lite konstig ut, på grund av att jag har lite tekniska problem, men förhoppningsvis så kommer de att lösa sig snart! (hjälp!)

RSS 2.0