Ny hårfärgJapp, här ser ni min nya hårfärg lite bättre. Tror att det ser lite ljusare ut på bilden än i verkligheten dock... Men jag gillar den. Kommer nog att fortsätta på det här spåret nästa gång jag ska till frissan. Imorn är min födelsedag förresten. Så galet.

Cold WinterInte smart att vara ute och fota när man är sjuk... Hoppas bara på att jag är någorlunda frisk på onsdag, när jag fyller år.

Födelsedagsparty
Hade födelsedagsfest i lördags, det var supertrevligt. Fick väldigt fina presenter också.
Tack ni som kom! Ni gjorde det bäst! <3

Stupid hairMamma kommenterade nyss på mitt hår att det börjar se mörkt ut där uppe (utväxt ftw!) Jag ska till frissan snart och mamma föreslog att jag skulle färga det brunt. Då blev jag fundersam. Ska jag kanske färga det brunt? Eller ska jag bara göra om det blonda? Jag tycker om det blonda, men det är kul med lite förändring. Vad tycker ni?

AnteckningsblockTänkte uppdatera för flera timmar sen, men min dator fick knäpp. Gah vad irriterande, det går nog inte en dag utan att internet dör eller att jag måste starta om den 1-2 gånger. Jag skulle vilja ha en ny dator... förutom det faktum att jag redan har två.

Köpte ett litet anteckningsblock igår, bra att ha. Idag har jag övningskört, mamma ville till en affär men när vi kom dit så var den stängd. Sedan tänkte jag ta en promenad till biblioteket, men fick reda på att det stängde extra tidigt. (Turligt nog så kollade jag upp det innan jag gick) Är det någon helgdag eller vad? A juste.

Who's in the house?Woow, de senaste 29 timmarna har varit knas. Galet skoj! Elly kom hit och vi firade halloween genom att baka spindelmuffins och se på halloweenfilmer. Sedan låg vi och snackade till 5 på morgonen, innan vi somnade. Idag så vaknade vi vid 11, gick upp vid 12, sen gick vi ut på promenad, sen satte vi oss och såg den sista filmen och käkade upp de sista muffinsen. Sedan vet jag inte vad vi gjorde, men plötsligt så blev det sent.

Just nu är jag väldigt trött och har dessutom en väldigt överansträngd röst... Ska försöka hålla käft resten av kvällen, det kanske lyckas?

RSS 2.0