Näst sista Januari



Caisa laddade upp den här bilden på fb, fotad när vi firade min födelsedag i november. Jag saknar att kunna gå omkring i den där tunna jackan! Jag är rejält trött på min vinterjacka alltså... Plus att jag är trött på vinterdojorna. Lite vårvärme tack?

Helgen bestod av att se på film, film, film och film. Det var inte planerat, jag bara fastnade framför tv:n flera gånger. Idag var det skola igen, föreläsning och sen labb. Hände väl inget speciellt direkt, tyckte att jag jobbade på bra. Fast lunchen åt jag lite för fort så jag brände tungan, aj! 

Nej nu ska jag ta bort sminket och hoppa in i duschen, hörs!

Lönedag



Skola som vanligt. Jobbade med projektarbetet och försökte spika själva berättelsen i vår film. Vi kom på mycket bra, men det är fortfarande några saker som vi är osäkra på hur vi ska göra. Men jag tror att det kommer att bli riktigt grymt i slutändan.

Annars har jag inte så mycket mer att berätta. Är trött så jag borde nog gå och lägga mig nu och få lite sömn.

Lejonkungen 3D



Var och såg på Lejonkungen i 3D idag, ska skriva lite vad jag tyckte. Har redan skrivit en del på twitter, så om ni följer mig där så kan det bli lite upprepning, men ändock. 

Det första ord som dyker upp i huvudet på mig; amazing. 3D:n tycker jag var helt onödig, men det var så häftigt att se den på stora skärmen, för oss som var för unga för det när den först kom. Animationen och miljöerna är nog så bra de bara kan bli, ljudet och framförallt soundtracket är otroligt bra. Det jag märkte är att jag tyckte att den var lite kort, men det är väl att filmerna som görs idag blir längre och längre, så det är ovant att se filmer som har "normal" speltid. 

Det verkar som Disney tänker släppa fler filmer i 3D. (Har hört om Skönheten & Odjuret, Hitta Nemo och Monsters Inc.) Varför just dessa filmer vet jag inte, fast Monsters Inc är väl ganska självklar. (För er som inte vet, det kommer komma en prequel, Monsters University, 2013). Jag är som sagt definitivt inte ett fan av 3D, men om det är det som krävs för att få upp några av Disneyklassikerna på bioduken igen, så visst. Då går jag och betalar de extra dyra biljetterna och sätter på mig dedär glasögonen, för det är det värt.

Behövde en ny profilbild



En liten bild jag tog idag när jag hade kommit hem. Har fått dra upp ljuset väldigt mycket för det höll på att skymma medan jag stod där och frös. Och det var en jobbig gubbe som gick fram och tillbaks längs vägen och pratade i telefon, hallå kan du inte göra det i ditt hus, sluta stirra på mig.

Pengaförsvinnande



Köpte några saker på vägen hem från skolan idag.

Batiste Dry shampoo 
Sheer Blonde Conditioner
Banana Shampoo, The Body Shop
Nail Whitener, Isadora
Mascara, Maybelline

Hade tänkt att köpa conditioner från The Body Shop också, men de verkade inte ha den så jag fick improvisera lite. Köpte också en svart topp som jag fortfarande är lite osäker på. Mitt mål var att hitta mer kläder men tyckte inte jag hittade så mycket snyggt.

Måndag den Sextonde



Såg en del av Golden Globe-galan inatt, någon annan som tittade? Var förvånad över hur icke rolig Ricky Gervais var. Sen är jag glad för att Downton Abbey vann pris, superbra serie! Har faktiskt inte sett vilka fler som vann efter att jag stängde av än. Har bara sett att Tintin vann bästa animerade, där hade jag hoppats på Rango, men jag är inte förvånad över Tintin.

Idag är jag rätt förvånad över att jag lyckades ta mig upp ur sängen efter 5 ½ timmes sömn. Kom till skolan och hade föreläsning först en timme, sen hade vi rast. Då tänkte vi att vi skulle springa ner och registrera oss, eftersom de har så otroligt dåliga öppettider där. Deet... tog lite längre tid än vi trodde. Vi stod och väntade i över en halvtimme och själva registreringen tog en halv minut. Jippi. Så vi missade över hälften av föreläsningen efter rasten. Oops. Men det var iallafall en rolig föreläsning, det vi fick se. 

Sen hängde jag med när de andra skulle äta lunch, och sen stack jag hem. Och nu borde jag nog städa mitt rum men jag känner mig lite lat så jag sitter bara här. Japp.

Senaste veckan



Den här veckan har varit så galet stressig, har haft tre uppgifter som jag skulle lämna in, och jag har haft stora datorproblem under tiden, vilket gjorde det ännu mer stressigt. Men nu är jag iallafall klar med allt. Redovisade kvinnan i onsdags, tycker att det gick väldigt bra. I torsdags redovisade jag min 15-sekfilm, och det gick lite sisådär. Programmet hade inte fungerat så jag kunde inte visa det som en färdig film och det saknades frames för en halv scen... men förutom det så gick själva redovisningen ganska bra, är relativt nöjd med filmen. 

Efter redovisningen i torsdags så satte vi oss några stycken och tog en fika, och det slutade med att jag satt där i två timmar innan jag stack hem. Satt och pluggade hela fredagen för att få klart det skriftliga till filmen, och sen jobbade jag på hemtentan som jag blev klar med idag.

Så nu är jag officiellt klar med höstterminen, vad snabbt tiden har gått! Nu ska jag ta det lite lungt och på måndag börjar vårterminen, pepp på det!

Julklapp 1: Mr. Steve



"Ett äpple om dagen
håller doktorn borta från magen.
Ett äpple till jul kan bli extra kul.
Ett äpple inte som andra
kan få hela världen att vandra."

Första julklappen jag fick, med tillhörande rim, Steve Jobs biografi. Väldigt intressant.

Vecka 1 på 2012



2012 har väl inte börjat sådär superbra för min del direkt, men det vet ni nog redan. Vi upptäckte att katten hade försvunnit och mindre än ett dygn senare så gick farmor bort.

Men de goda nyheterna är att katten är återfunnen, ca 5 dygn senare. Han kom hem mitt i natten och pappa som satt uppe och såg på ishockey såg honom. Gissar att han väckte mamma som kom och väckte mig (detta var alltså ca 03:15, jag skulle upp 7:30, skoj...) och jag vågade knappt släppa katten ur sikte. Sen till slut somnade jag och vaknade 9:30. Försov mig lite, oops! Sen stack jag till skolan, pluggade fram till ca 17 och sen stack jag hem. Nu har jag pluggat lite till men jag ska nog gå och lägga mig så att jag kan komma upp tidigt imorgon och få massor gjort. Har så mycket plugg att göra, ingen aning om hur jag ska hinna med allt. Så jag får nog säga hejdå till internet och nöjen för ett par dagar, har sista redovisningen/inlämningen på torsdag så då får jag ta tag i det jag missat... (typ träffa vänner och shopping och bio, hallå?)

Godnatt!

Året 2011

Januari



Året började med skidåkning, sen var vi på the Studio och blev fotograferade, och sen började jag plugga på universitetet.

Februari



I februari hände inte så mycket, pluggade och det var snöigt ute.

Mars



I Mars så slutade kursen, jag började på en till kurs men hoppade av den. 

April



I april var vi hemma hos Ewa och träffade hennes vovve, sen åkte vi upp till Åre för att åka skidor men jag var sjuk alla dagar vi var där och sen åkte jag hem tidigare för att gå på teater.

Maj



I maj så stack jag och mor till Nice, och hade några väldigt sköna dagar där och var på Cannes film festival.

Juni



Juni började med en dag med Caisa, Alina och Camilla och spel, sen stack jag och familjen till Kreta. Fick solsting men förutom det var det härligt. 

Juli



En vecka efter att vi kommit hem från Kreta så åkte vi till Göteborg för en konfirmation och sen åkte vi vidare till västkusten. Åkte hem en dag tidigare för att gå på Grönan och se Jedward med Ellinor.

Augusti



I augusti var jag på teateråterträff, sen klippte jag håret ganska rejält, sen var jag på allsångstweetup och fick gå bakom kulisserna och träffa Måns & Anton, och sen i slutet av månaden så började jag på universitetet igen. 

September



I september så var det plugg, plugg, plugg. 

Oktober



Oktober var en halvkul månad fylld med massa plugg men jag träffade iallafall Caisa för en fika.

November



November bestod av: roliga dagar i skolan och födelsedagsfirande x3. 

December

I December så firade vi Caisas födelsedag, sen var jag och såg Spamalot med Ellinor. Och självklart så var det massor med plugg däremellan. Åkte in till skolan dagen innan julafton. Julafton firades med nästan hela släkten på pappas sida. Sedan åkte vi upp till Lofsis och åkte skidor, och sen ner till farfar och firade nyår med en liten del av släkten. 

Jag är väldigt nöjd med året men jag tror att 2012 kommer att bli ännu bättre, även om det har börjat ganska dåligt. 

RSS 2.0