Några plus och minus


Bild från i julas

- Gah, mina ben! Kom för nån timme sen hem från dansen, den här dansen vi dansar just nu är så jobbig! Mina ben ville bara ge upp mot slutet. Och ändå så har vi bara kommit lite mer än halvvägs i låten! Men det kommer se så grymt coolt ut!

+ Hade tyyp min sista körlektion idag (läs; har inte råd med mera!) och ska köra Gillinge om två veckor. Åh, jag vill ha det där körkorten nuu!

+ Busschauffören gav mig en reflex, så snällt! Nu sitter den på min jacka, så syns jag i trafiken. Hurra!

Rätt att välja, SL!Okej när jag i somras köpte busskort så fick jag ett blått, utan att de frågade vad jag ville ha för färg. När jag nu köpte ett nytt kort (onödigt eller?) så fanns det bara blåa! Hallå, är inte meningen med de olika färgerna på dessa kort att man ska kunna välja?! Min rätt att välja är kränkt. Jag är tämligen säker på att det i den svenska lagboken står "Alla har rätt till att välja färg på sitt busskort". Och innan ni börjar klaga; ja. Ja, detta är ett så pass stort problem att jag ägnar ett helt inlägg åt det.

SignDenna skylt hittar man i nya Bromma Blocks, wtf? Kände de verkligen behovet att göra skylten supertydlig om vad den pekar mot? Trodde de inte att man skulle förstå om de hade en vanlig skylt med två vanligt stående människor, som de har överallt annars?

Måndagsmara

(Älska att Caisa ser ut som lugnet och fridfullheten själv, medans jag ser... galen ut.)

Caisa och jag spenderade måndagseftermiddagen ute på Djurgården, och promenerade och fotade. Kanske lägger upp fler bilder senare, men just nu tröttnade jag på att redigera.

Mot affären!Mamma bad mig att gå och köpa jäst, så jag filmade lite på vägen... Hade mycket mer klipp när jag snackar, men det blev inge bra så det är inte med.

3 Oktober 2010Övningskörde idag, det gick bra. Nu har jag halva söndan framför mig, men jag vet inte vad jag ska göra... Har inte fått några pengar från mitt statistjobb än så länge, så jag kommer väl få det i slutet av månaden, vilket är lite oturligt. Men jag klarar mig nog fram tills dess. (Tänkte jag innan jag kollade hur mycket jag hade på kontot, får nog ta det lugnt med shoppingen så länge!)

RSS 2.0