Rappakalja

Var hemma hos Caisa i lördags och spelade Rappakalja med tjejerna. Och lite Pictionary.Det var jättetrevligt och Caisa hade fixat såå mysigt med kakor och jordgubbar och choklad och vindruvor och finska pinnar(?). Väldigt trevlig lördag helt enkelt!

Mitt i Mars

Bara för att det var alldeles för länge sen jag uppdaterade. Förmodligen för att jag inte har så mycket att skriva om. Eller inte så mycket som ni inte skulle bli uttråkade av iallafall. 

Skolan rullar på som vanligt, just nu är det 100% projektarbete men nästa vecka börjar en ny kurs så då får jag börja fördela tiden igen.

Har förresten sökt tre sommarkurser; Concept Art, Life Drawing och Disney Studies. I den ordningen. Hoppas mest på att komma in på den första tror jag. Fast å andra sidan så skulle det nog vara bra att ha ett jobb också. Dags att finslipa på CV:t! (Dags att fortsätta finslipa alltså, jag började för ca en månad sen, men jag tappade det någonstans...)

Nu ska jag sova, är trött och ska upp i någorlunda tid imorn. Godnatt!


Vad gör jag om dagarna?

Tänkte att jag skulle uppdatera er lite på vad jag gör om dagarna. Just nu ligger allt fokus på vårat projektarbete. Vi redovisade modelleringen idag, även om det är en del kvar att göra. Här ovan ser ni en del av det jag har gjort. Efter redovisningen så såg vi slutet på Yellow Submarine, en animerad film från 60-talet. Måste ses! Sen var det lunch som vanligt, sen på eftermiddagen fixade jag till två täcken och gjorde ett kollegieblock. Och tydligen vill vår lärare ha "coaching möten" med oss. Han hade möten med två i klassen idag, det tog 1 ½ timme. Hjälp, jag undrar vad det är de snackar om. Jag får väl kanske reda på det imorgon.

RSS 2.0