Här kan ni göra mackor





Efter förmiddagsföreläsningen och lunchen så satt vi och väntade på att nästa lektion skulle börja. Vi upptäckte att datorsalarna där vi skulle ha eftermiddagslektionen var stängda för att de höll på att uppdatera datorerna eller något sånt. En kille i klassen ringde lärarna och efter en stund kom de ner och sa att eftersom vi inte hade något klassrum att vara i så blev lektionen inställd.

Min grupp bestämde sig för att sitta kvar och jobba på storyboarden, men då alla grupprum verkade vara upptagna så beslöt vi oss för att gå hem till en kille i gruppen som bor typ 300 meter från skolan. (Lite avundsjuk blev jag när jag senare stod och väntade på bussen hem.) Han hade en jättesöt hund som absolut ville ha uppmärksamheten när vi försökte plugga. Jag tror vi satt en halvtimme-timme och diskuterade innan vi var nöjda och stack hemåt. 

Rubriken kommer sig av att jag hörde fel, när läraren gick igenom programmet och berättade om en funktion "här kan ni göra macro", så hörde ju jag "här kan ni göra mackor". Hungrigt undermedvetande kanske?

Kommentarer
Postat av: Filippa

sv: Tack så jättemycket!

2011-09-05 @ 21:03:27
URL: http://fkihlman.blogg.se/
Postat av: Michaela och Mathilda - Fotograferamode.

sv; Tack så jätte mycket!

2011-09-05 @ 21:25:30
URL: http://fotograferamode.blogg.se/
Postat av: Evelyn

Haha tack tack! Vilken mysig blogg du har!

2011-09-05 @ 23:17:58
URL: http://flamingoo.blogg.se/
Postat av: Sanna

Söt vovve!

2011-09-13 @ 11:33:46
URL: http://sannakumlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0