Right here, right nowSåhär ser det ut just nu här hemma hos Caisa. Hon håller nämligen på att locka mitt hår, hehe. Efter möte om högskoleansökan och projektarbetessamtal så stack jag och Caisa hem till Caisa, åt lunch (nummer 2) och nu gör vi detta.

EwaEn bild på Ewa från när hon var och hälsade på på min praktik. Ska ladda upp fler från den dagen, har bara inte hunnit redigera än. Idag är planen att jobba lite med projektarbetet, men innan dess så ska jag ta en promenad i det vackra vädret. Väntar bara på att ipoden ska laddas så ska jag ge mig ut!

Bloggar från mobilen

Godmorgon! Ligger just nu i sängen med mobilen, och funderar på om jag ska gå upp. Måste nog göra det om jag ska hinna duscha. Bloggen är väldigt lågprioriterad just nu eftersom jag har massor att göra, med teatern och skolan osv. Hoppa ni kan överleva utan mina inlägg, men jag ska försöka skärpa mig... lite iallafall. Nu blir det frukost!

Chloe


Verkar inte detta som en intressant film så säg? Undrar när den kommer till Sverige...

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det redovisning. Önska mig lycka till!

Bilder från Veysonnaz!

Idag blev jag "klar" med skolarbetet, så nu fick jag lite tid över och kan slänga upp lite bilder från Scweiz, vad sägs om det?

På planet
När vi kom tillbaka till Arlanda efter att fått vända halvvägs till Genéve...
Mamma och pappa på lägenhetens "balkong"
Utsikt från "balkongen"
Vi fastnade i kabinen sista dagen... I typ 10 min. Tur att man inte var höjdrädd, då hade jag blivit riktigt orolig.
Stod och solade när vi väntade på taxin dagen då vi skulle åka tillbaka till Genéve. Underbart väder var det!
Det får vara allt för nu... Ni får se mer någon annan dag, nu ska jag äta middag och sedan ska jag till dansen! Ciao!

Ni kan aldrig gissa vad som ligger på mitt skrivbord just nu...Jag låter bilden tala för sig själv...

Förresten ska jag passa på att erkänna mitt misstag, jag skrev ju att Salems bidrag påminde om lettlands från fjol; jag hade fel. Litauens bidrag skulle det vara. Jag är inte sämre än att jag erkänner mina misstag.

Har ni saknat mig?

Förstod nästan det... Ärligt talat så har jag plugg som måste göras, teaterrepliker som måste pluggas in, en monolog som ska jobbas med och dansen som ska kunnas. Detta måste prioriteras innan bloggen, så är det bara. Men jag ska dock se om jag kan lägga upp lite bilder från Scweiz ikväll eller imorgon,

Så vad tyckte ni om melodifestivalsfinalen då? Mycket bra finalshow, Norge/Sverige-medley:t var ju underbart! Var på stadsteatern igår medan finalen var, så jag såg faktiskt inte den förns idag. Vann rätt låt? Svårt att säga. Låten var bra, men jag har svårt för Anna. Fråga mig inte varför. Och en sak som slog mig, Salem påminde om Lettlands bidrag från i fjol (om jag inte minns helt fel). Både lite låten, mannen som sjunger och att de båda satt vid ett piano på scen.

Nu ska jag sluta babbla och återvända till pluggandet.

Ipoden och flygplansvingen


Jag är hemma gott folk. Eller jag kom hem igår kväll till och med. Jag vill gärna visa massor med bilder för er, men jag har varken tid eller ork. På torsdag förmodligen. Idag har jag suttit och pluggat 24/7, och än är jag inte klar. Så det blir att sitta imorgon också. Godnatt!

RSS 2.0