Året 2010

Dessa minnen kommer från att titta igenom bloggen, och som ni vet så uppdaterar jag inte såå ofta. Så det är väl inte en helt komplett lista men på ett ungefär.Januari började med skola, gå på modevisning och följa med Caisa till en sminkkurs.

I februari så tillbringade jag mycket tid på min praktikplats, vilket var jättekul. De dagar jag inte var där så var det skola, dans, teater, all that good stuff. Jag hjälpte även en kompis med en uppgift de hade i skolan.

I mars så fortsatte praktiken och skolan, men under ett välbehövt sportlov så åkte vi i familjen till Veysonnaz och åkte skidor. Härligt väder, bra skidåkning, trevliga människor. Jag fick även min iphone 3. Och minns jag rätt så hade jag också ett skitjobbigt prov i skolan.

I april började det hända grejjer. Påsken firades i Norrtälje med släkt, sedan var det dags för min sista teateruppvisning. Efter det så fick vi våra studentmössor, och man kände att det började närma sig.

Maj var en kul månad! Mösspåtagning med finaste tjejerna var så kul! Sedan firades chokladbollens dag hemma hos Caisa, vilket var en underbar paus från all stress. Sedan var det studentskivan såklart, det var otroligt roligt, jag vet inte hur jag ska beskriva det bättre än så.

I Juni var det dags! Efter att ha avslutat alla kurser, umgåtts med tjejerna och varit på Elins studentmottagning så var det min tur! Studenten. En av de bästa dagarna i mitt liv, med de bästa tjejerna. 3 år på medialinjen var över. Resten av månaden minns jag inte så mycket av...

Juli började jag vakna till liv igen. Vi fotograferade studentbilder, såg rätt mycket på fotbollsvm, tog en dagstur ut i skärgårn, jag jobbade med att testa tåg och tjejerna var hemma hos mig.

I augusti blev det resa till Florida, mycket badande och solande. När jag kom hem så blev det att träffa tjejerna igen.

I september så jobbade jag som statist, vilket var något av de roligaste jag gjort. (PS. trailern är ute nu) Förutom det så fotograferade jag, övningskörde, sökte jobb.

Inget särskilt hände i oktober, vad jag minns. Jag var ute och fotograferade och promenerade med Caisa.

November började med roligt halloweenfirande, sedan återigen jag har inget minne av vad som hände förns min födelsedag, som firades med mina käraste vänner, och sedan med familj och släkt. Sedan var jag ute och fotograferade och drog på mig en förkylning.

December började så att jag var sjuk, och jag fotograferade, och sen var jag sjuk igen. Sedan var det julafton, som var nästan så bra som den kan bli. Och nu sitter man är på nyårsafton, väntar på att dagen ska övergå i ett nytt år. Vi får väl se vad som händer då. Hejdå 2010! Välkommen 2011!


God Jul!Från mig, till er: En riktigt god jul!

Somnrelaterat inläggJag tänkte säga att jag bytte påslakan till ett som är mer juligt, men det har ju massa blommor på! Det är väl inge juligt med blommor? Men det är rött iallafall. Min katt var såklart tvungen att inviga det före mig, sedan sov han där halva natten.

En sak undrar jag över. Jag har mycket lättare att vakna 8 på morgonen än 11, även om jag har lagt mig vid samma tid. Mindre sömn=vakna pigg. Mer sömn=vakna trött. Finns det någon logisk förklaring för det?

Julen närmar sig5 dagar till jul! Har bara en julklapp kvar att köpa tror jag, härligt! Idag har det bakats lussebullar, och så har jag skottat. Vilket ju känns helt onödigt eftersom det säkert har fallit lika mycket till sedan dess. Kommer det någonsin sluta snöa? Nåja. Det ser ut att bli en vit jul i år igen! Jag vet, chockerande!

Hm, jag kanske ska börja uppdatera oftare och lägga in mobilbilder, vad sägs om det?

Detta är sjuktJag blir inte sjuk ofta. Två gånger per år kanske. Ibland tre. Men nu har jag varit sjuk nästan två veckor i sträck. På den mest olägliga tiden någonsin. Jag var sjuk på min födelsedag, jag var sjuk på Ellinors födelsedag och nu är jag sjuk på Caisas födelsedag! Vilket innebär att jag vill slå mig själv, för jag missar Caisas födelsedagsmiddag. Varför har jag alltid sån dålig timing? Grattis grattis grattis Caisa! Ledsen att jag inte kan vara där =(

Jag är trött på detta. Jag vill bli frisk. NU.

Behind the scenes

Tänkte visa ungefär hur det såg ut när jag fotade idag.


Eftersom det snöade så satte jag på ett paraply på stativet, för att skydda kameran.
Stativet ställde jag vid punkt A, och jag stod vid punkt B, alltså en bit till höger om stolarna. Visst ser det enkelt ut?

Visste ni att?

*Om ni tittar på bild A, så ser ni en lång svart sladd som ringlar sig från stativet ner till golvet. Det är min trådutlösare. Den är 5 meter lång och har idag badat i snö, tillsammans med min hemmagjorde reflexskärm, som åkte ner några gånger.

* Avtryckaren till trådutlösaren syns på bild B, jag håller den i min vänstra hand.

*Det gick förbi en kvinna när jag fotograferade, jag skyndade mig att gömma mig under paraplyet bäst jag kunde men hon tittade på mig länge innan hon försvann uppför backen.
* Jag fotograferade 177 bilder på 15 minuter. Efter rensning så fanns bara 54 kvar.

Nå, var detta intressant?

The color for today is greenGick ut in snön idag igen och fotade... Inte lika nöjd som igår, den blå sminkningen passade bättre till vinterlandskapet. Man kanske ska använda röd, och göra julkort? Tål att tänkas på... Ögonskuggan som jag använder är förresten från H&M. Den suger, för den blå färgen tog slut igår och den gröna tog slut idag, och det är första gången jag använder de färgerna! Men jag tror att den bara kostade typ en tjuga, så man ska väl inte klaga för mycket.

Vad tycker ni? Grönt eller blått?

Snow whiteTror jag ska skriva ut någon av bilderna som jag tog idag och sätta upp på väggen. Ja menar, den jag har uppe är en av studentbilderna, och den känns lite för somrig. Måste bara bestämma mig för vilken...

And so this is christmasAh, andra December 2010. Julen närmar sig med stormsteg. Var ute och fotade idag, fy så kallt! I slutet så hade jag knappt nån känsel i fingrarna, då tyckte jag att det var dags att gå in... Förresten så ringde inte min väckarklocka imorse så jag fick skynda mig att tvätta och föna håret och sminka mig, för att hinna ut innan det blev mörkt.

RSS 2.0